Το Daily Secret είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που εντάσσεται στο δίκτυο της Endeavor

Πρόκειται για μία από τις ελάχιστες ελληνικές start-ups που έχουν λάβει χρηματοδότηση από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και για μία από τις πρώτες που μου έρχονται στο μυαλό όταν αναφέρομαι σε αντίστοιχες καλές προσπάθειες που γίνονται από τη χώρα μας. Ο λόγος για το Daily Secret, το οποίο πριν από μερικές μέρες βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για το 45ο International Selection Panel της Endeavor.

Εκεί, επιλέχθηκε μαζί με 11 ακόμα εταιρείες να ενταχθεί στο παγκόσμιο δίκτυο της Endeavor, κάτι που δεν έχει καταφέρει καμία άλλη ελληνική εταιρεία μέχρι σήμερα. Με αφορμή την επιτυχία αυτή, ο CEO του Daily Secret, Νίκος Κακαβούλης, ανέφερε πως η ένταξη τους θα δώσει μια νέα ώθηση στην εταιρεία και θα βοηθήσει να εκπληρώσει τους στόχους της.

Η Endeavor είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που εντοπίζει νέους επιχειρηματίες που ηγούνται καινοτόμων επιχειρήσεων με υψηλό ρυθμό ανάπτυξης και τους προσφέρει στρατηγικές συμβουλές, πρόσβαση σε δίκτυα και άλλα εργαλεία έτσι ώστε να τους οδηγήσει στην επιτυχία.

Στα 14 χρόνια λειτουργίας της, η Endeavor έχει επιλέξει επιχειρηματίες σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει πάνω από 200.000 θέσεις εργασίας και έχουν καταγράψει έσοδα πάνω από $5 δις. Πρόσφατα μάλιστα, ίδρυσε το πρώτο της ευρωπαϊκό γραφείο στην Αθήνα.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.