Καινούρια iPhone 5 με σημάδια φθοράς;

Όταν είσαι από τους πρώτους αγοραστές ενός καινούριου προϊόντος, εννοώντας ενός προϊόντος  που μόλις μπήκε στα ράφια των καταστημάτων, έχεις να αντιμετωπίσεις δύο πράγματα: α) τη μεγάλη σου λαχτάρα να το αποκτήσεις γρήγορα και β) την πιθανότητα να βγάλει "παιδικές ασθένειες".

Έτσι και με το iPhone 5, το οποίο ενώ άρχισε να πωλείται στο κοινό πριν λίγες ημέρες, βρέθηκε να κυκλοφορεί σε διάφορα forum με σημάδια φθοράς. Αρκετοί χρήστες από το MacRumors ανέφεραν πως κατά το unboxing, ήρθαν αντιμέτωποι με μια εικόνα ενός iPhone 5 με γρατσουνιές και σημάδια κυρίως στο πλαϊνό μέρος της συσκευής, άλλες κοντά στην περιοχή της κεραίας και άλλες κοντά στην οθόνη. Τα νέα όπως ήταν φυσικό διαδόθηκαν πολύ γρήγορα μέσω Facebook και Twitter, μαζί με τις αντίστοιχες φωτογραφίες. Οι αναφορές για τα σημάδια αφορούν κυρίως το iPhone 5 σε μαύρο χρώμα και όχι σε λευκό.

Ο χρήστης spr97ajm, δήλωσε με post στο forum του MacRumors το εξής:

"Just to add my 2p - Mine arrived today with small scratches on the right out of the box. Looks like they chipped the anodised coating putting the screen in, and there is a small mark on the lower back too, by the glass section. I'm not going to worry about it, but it shows the coating is soft, and will chip over time."

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που κάποια "αστοχία" συνοδεύει ένα καινούριο iPhone. Αρκεί να θυμηθούμε το iPhone 4 και τις κίτρινες γραμμές που εμφανίζονταν στην οθόνη του, αλλά και το ουσιαστικό πρόβλημα με το σήμα της κεραίας, όπου οι "αριστερόχειρες" θα έπρεπε να το κρατούν ανάποδα για να μην έχουν επιπλοκές. Τότε, η Apple είχε δώσει δώρο μια θήκη προκειμένου να διορθώσει το πρόβλημα.

Κάθε καταναλωτής που στήνεται στην ουρά προκειμένου να αποκτήσει 1ος, 6ος, 134ος  ένα προϊόν που μόλις κυκλοφόρησε, θα πρέπει να γνωρίζει ότι αυτό μπορεί να έρχεται παρέα με "παιδικές ασθένειες". Αυτό από την άλλη, δε δικαιολογεί σε καμιά περίπτωση τις αστοχίες σε υλικά, αλλά και σε εφαρμογές όπως τα iOS6 Apple maps που είδαμε, όταν πρόκειται για μια εταιρεία όπως η Apple, που θέλει ο καθορισμός της τιμολογιακής πολιτικής να έχει πλήρη αντιστοιχία με την ποιότητα του προϊόντος.

[via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.