Προτιμάς το iPhone περισσότερο από το sex;

Είναι πλέον γνωστό ότι η σχέση που έχουμε σήμερα οι χρήστες με τα smartphones, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη, θα έλεγα σχεδόν ερωτική. Έχω συλλάβει αρκετές φορές τον εαυτό μου, να μην αποχωρίζεται οποιαδήποτε στιγμή το κινητό τηλέφωνο, αλλά η παρακάτω έρευνα νομίζω ξεπερνά κάθε όριο!

Η ιστοσελίδα gazelle, ρώτησε 1.000 άτομα και συγκεκριμένα χίλιους κατόχους iPhone με σκοπό να διαπιστωθεί πόσο προσκολλημένοι είναι οι κάτοχοι με τις συσκευές τους. Η έρευνα έδειξε ότι το 15% απάντησε ότι θα προτιμούσε να διακόψει για 1 εβδομάδα το σεξ, παρά να σταματήσει να χρησιμοποιεί το iPhone για το ίδιο χρονικό διάστημα. Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, οι απαντήσεις είναι… καταιγιστικές. Υπάρχει ένα 4% που δηλώνει ότι χρησιμοποιεί το iPhone κατά τη διάρκεια του σεξ! Ας δούμε όμως και τα υπόλοιπα ευρήματα της έρευνας.

  • Οι περισσότεροι χρήστες θέλουν ένα iPhone με μεγαλύτερη οθόνη, κάτι που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα συμβεί κατά την παρουσίαση του νέου iPhone 5 σε λίγες ημέρες.
  • Εξαιτίας της αγοράς iPhone, οι καταναλωτές κατάφεραν να χρησιμοποιούν λιγότερες συσκευές, καθώς το 70%... αποχαιρέτησε το iPod ή κάποιο άλλο mp3 player, το 55% άφησε στην άκρη τη φωτογραφική μηχανή, ενώ πάνω από 40% δε χρησιμοποιεί ξεχωριστή συσκευή GPS.
  • Πάνω από το 25% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι χρησιμοποιεί σχεδόν πάντα το iPhone σε κοινωνικές συναναστροφές, ενώ μόλις το 17% δεν ασχολείται καθόλου με το iPhone κατά τη διάρκεια ενός γεύματος.

Τέλος, ένα iPhone είναι πολύ πιθανόν να περιέχει περισσότερα μικρόβια από οτιδήποτε άλλο, καθώς το 85% δηλώνει ότι χρησιμοποίησε το iPhone ενώ βρισκόταν στην τουαλέτα. Γι αυτό, άλλη φορά να είστε προσεκτικοί αν ζητήσετε το iPhone κάποιου φίλου για… περιήγηση.

[via]

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.