How To Web 2012: 15 χώρες, 32 startups, 800 attendees!

Καταλαβαίνω πως πολλοί έχετε βαρεθεί τα συνέδρια που ξεφυτρώνουν το ένα μετά το άλλο, επαναλαμβάνονται όλο και πιο συχνά μέσα στο χρόνο και μερικά είναι -δυστυχώς- μέτρια. Καταλαβαίνω επίσης πως κάποιοι ενώ θέλουν να παρακολουθούν συνέδρια, δεν το κάνουν εξαιτίας του κόστους, της συμμετοχής και του περιεχομένου. Τέλος, καταλαβαίνω πως αν ένα συνέδριο είναι καλό -καλό όμως- σε αντικείμενο, ομιλητές, οργάνωση κ.ο.κ., είτε είναι σε ένα δωμάτιο 4Χ4, είτε είναι σε ένα τεράστιο θέατρο, live ή από μακριά θα το παρακολουθήσετε. Το How To Web είναι ένα από αυτά, γίνεται για συνεχόμενη χρονιά, με παρουσία από 15 χώρες, 32 startups, 800 καλεσμένους και με κύριο άξονα την τεχνολογία. Με λίγα λόγια, σε ενδιαφέρει.

Το συνέδριο How To Web, οργανώνεται από μια ομάδα νεαρών ατόμων και έχει ως στόχο να συνδέσει τους web entrepreneurs από τη μια, τους εν δυνάμει επενδυτές αυτών από την άλλη και να προσφέρει στο κοινό μια μοναδική εμπειρία, πράγμα δύσκολο, σημαντικό, αναγκαίο και απ' ότι φαίνεται εφικτό. Φέτος θα γίνει στις 7 με 8 Νοεμβρίου, στο Βουκουρέστι, στο Crystal Palace Ballrooms, στη Ρουμανία. Το συνέδριο φέτος θα φιλοξενήσει 800 επισκέπτες, κάτι που μεταφράζεται σε δίψα για νέες ιδέες, γνωριμίες και τροφοδοσία εγκεφάλων με πλούσιο περιεχόμενο. Για να γίνει αυτό, ομιλητές από 15 χώρες και 32 startups θα δώσουν την παρουσία τους στο διήμερο συνέδριο της ανατολικής Ευρώπης.

Πετυχημένα ονόματα όπως ο Phil Libin – CEO of Evernote, Bill Liao - Co-founder of XING, JP Schmetz - ex-CEO of Burda Digital, και εκπρόσωποι από εταιρίες όπως Soundcloud και Wooga θα μοιραστούν με το κοινό τις εμπειρίες τους και θα παρουσιάσουν την δουλειά τους δίνοντας κίνητρο στους νέους επιχειρηματίες να τολμήσουν.

Παράλληλα στο How To Web, καταφύγιο με χρηματοδότηση για τα πρώτα βήματα της επιχείρησής τους θα βρουν 32 startups στο Spotlight Startup. Το κάθε ένα από τα 32 πετυχημένα startups που θα επιλεγούν από διεθνή ομάδα ειδικών, θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τη δουλειά του, να συμμετέχει σε workshops, να συμβουλευτεί ειδικούς του χώρου και να βρεθεί σε κατ' ιδίαν συναντήσεις με τους "ανιχνευτές ταλέντων", αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες να προσελκύσει και να συμφωνήσει με επενδυτές. Μερικοί από τους πιο σημαντικούς accelerators που θα βρεθούν στο χώρο είναι οι Boris Wertz, David Bizer, Jon Bradford και Vlad Stan.

Εαν θέλετε να συμμετέχετε, τότε μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου. Το κόστος συμμετοχής ξεκινάει από τα 100 και φτάνει μέχρι τα 250 ευρώ. Αν δεν μπορέσετε να παρευρεθείτε, το Away.gr θα είναι εκεί και θα σας ενημερώνει σχετικά με τις παρουσιάσεις, τα σχόλια, τις εντυπώσεις και τις νέες τάσεις.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.