Red Bull Racing Spy, τα πάντα για τη Formula 1 σε μία εφαρμογή

Κάτι παραπάνω από 48 ώρες απομένουν μέχρι την έναρξη του Grand Prix de Monaco. Οι οδηγοί δοκιμάζουν τα μονοθέσια τους στην πίστα και οι fans προετοιμάζονται για τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής. Μέχρι να έρθει όμως η στιγμή της έναρξης, τι καλύτερο από το να γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή όλα όσα συμβαίνουν στο paddock της Formula 1 (και όχι μόνο εκεί); Με αφορμή τον πιο εντυπωσιακό αγώνα της χρονιάς η Red Bull Racing δημιούργησε μια εφαρμογή για iOS που κάθε fan του αθλήματος πρέπει να έχει στο smartphone του.

Όπως κάθε εφαρμογή της Formula 1 που θέλει να σέβεται τον εαυτό της, έτσι και η Red Bull Racing Spy περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των αγώνων, τις θέσεις των μονοθεσίων σε πραγματικό χρόνο, τα αποτελέσματα των αγώνων αλλά και τις βαθμολογίες των οδηγών και των κατασκευαστών. Δύο όμως χαρακτηριστικά την κάνουν να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες. Το πρώτο είναι πως για κάθε πίστα η εφαρμογή μας δείχνει ενδιαφέροντα στατιστικά και στοιχεία, πολλά από τα οποία μάλλον δεν γνωρίζαμε.

Αυτό όμως που θα κερδίσει κάθε hardcore fan της Formula 1 είναι εκείνο το χαρακτηριστικό που δίνει και το όνομα στην εφαρμογή. Ο καλύτερος τρόπος για να μαθαίνεις άμεσα όλα τα νέα και τις πληροφορίες για τους αγώνες, είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πίστα. Αν δεν εργάζεσαι όμως σε κάποιον από τους κατασκευαστές, αυτό είναι αδύνατο. Χάρη όμως στον "κατάσκοπο" της Red Bull Racing, αυτό δεν ισχύει πια. Ο άνθρωπος της εταιρείας θα σχολιάζει σε πραγματικό χρόνο όλα όσα συμβαίνουν, θα ανεβάζει φωτογραφίες από τα παρασκήνια της Formula 1 και την ίδια στιγμή θα απαντάει στις ερωτήσεις που του κάνει ο κόσμος.

Αν λοιπόν είσαι από αυτούς που θέλουν να γνωρίζουν πληροφορίες που μόνο όσοι είναι στην πίστα γνωρίζουν, να μαθαίνεις τα πάντα από την προετοιμασία των ομάδων, να δεις πρώτος τα limited edition κράνη που θα φορέσουν οι οδηγοί στο Μονακό και άλλα πολλά μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν την εφαρμογή από το App Store. Οι κάτοχοι κάποιας Android συσκευής θα πρέπει να περιμένουν λίγο καιρό ακόμα, μιας και η αντίστοιχη εφαρμογή για την πλατφόρμα της Google βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.