Γνωρίστε τη λειτουργία των Google Maps... παίζοντας

Τα Google Maps είναι ένα από τα πιο χρήσιμα online εργαλεία που υπάρχουν. Θέλετε να πάτε κάπου και δεν γνωρίζετε πως; Θέλετε να βρείτε τη συντομότερη διαδρομή σε μια μεγάλη πόλη, σύμφωνα με την κίνηση στους δρόμους; Θέλετε να δίτε indoor χάρτες του SF Airport, του Mall of America και άλλων venues; Για όλα αυτά η απάντηση είναι τα Google Maps. Δεν γνωρίζουν όμως όλοι τη λειτουργία αυτής της υπηρεσίας της Google, γι αυτό και η εταιρεία δημιούργησε ένα παιχνίδι, το Cube.

Το Cube αποτελεί ένα δείγμα των δυνατοτήτων που έχουν οι μοντέρνοι browsers, κάνοντας χρήση του WebGL. Εσείς καλείστε να κάνετε σε όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο τη διαδρομή από κάποιο μέρος σε κάποιο άλλο. Κάθε ένα από τα επίπεδα του παιχνιδιού αντιστοιχεί σε μια διαφορετική πόλη. Στο San Fransisco μαθαίνουμε για τους ποδηλατοδρόμους, στο Λονδίνο για το μετρό και στο Παρίσι τις ενδείξεις για την κίνηση στους δρόμους.

Παρόλο που αρκετά από τα features που γνωρίζουμε μέσω του παιχνιδιού δεν είναι ακόμα διαθέσιμα στη χώρα μας, το Cube είναι μια πολύ καλή ιδέα για να μάθουμε να χρησιμοποιούμε τα Google Maps στην καθημερινότητα μας. Δοκιμάστε το και εσείς στο playmapscube.com.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.