To Akatu σε σώζει όταν είσαι στα "ιδιαίτερά σου"!

Σας έχει τύχει ποτέ να πάτε σε δημόσια ή ιδιωτική τουαλέτα και επειδή κάποιος είναι έξω απ'την πόρτα να κρατιέστε, να προσέχετε μην ακουστεί το πλατσούρισμα, να ανοίγετε τη βρύση του μπάνιου ή του νιπτήρα για να σκεπάσετε (και καλά) τους περίεργους θορύβους ώστε να μη ντραπήτε μετά να βγείτε έξω; Όπως λέω πάντα, "There's an app for that" και στην περίπτωση αυτή το application Akatu προσφέρει την απόλαυση, σε όλα τα λεπτά που περνάτε στην τουαλέτα!

Όταν είμαστε μόνοι στο σπίτι και πάμε τουαλέτα και εγώ και εσύ και ο Α μέχρι τον Ω νιώθουμε άνετα να αμολήσουμε ότι έχουμε εν ώρα ανάγκης. Δεν μας ακούνε, δε μας νοιάζει, δεν προσέχουμε, θέλουμε να ελαφρύνουμε, είναι όλα καλά. Όταν όμως φιλοξενούμε ένα φίλο, ένα συγγενή, είμαστε στο σπίτι του φίλου/ης μας και υπάρχει άπειρη ησυχία (δεν ξέρω γιατί αλλά πάντα συμβαίνει) και καιγόμαστε για τουαλέτα, εκεί έχουμε πρόβλημα. Το ίδιο συμβαίνει και σε δημόσιες τουαλέτες, μπορεί να έχει άτομα στο διπλανά "απολαυστήρια" ή έξω από αυτά. Προσέχουμε, σφιγγόμαστε, ιδρώνουμε, παίρνουμε ανάσες, στοχεύουμε στο πλαϊνό μέρος της λεκάνης και παρακαλάμε να μη κάνουμε θόρυβο. Τις περισσότερες φορές ανοίγουμε τη βρύση για να καλύψουμε τους ήχους, τραγουδάμε ή βάζουμε μουσική απ'το κινητό. Είναι αστείο αλλά φυσικό και καλό να μιλάμε για "όλα" που-και-που.

Το application Akatu λύνει το πρόβλημα στην αγωνία σας. Όταν ανοίγεις την εφαρμογή, μια εικονική βρύση τρέχει με δύναμη και ο θόρυβος από το digital νερό σβήνει όλους τους ήχους. Παράλληλα, αφού τελειώσεις και κλείσεις την e-βρύση, το application σε ενημερώνει για την εξοικονόμηση που έκανες στο νερό μιας και δεν άνοιξες την κανονική βρύση. Είναι ένα application θαύμα! Μπορείτε να το δείτε στο video που ακολουθεί:

Η ιδέα πίσω από το Akatu είναι η εξοικονόμηση νερού και φαίνεται να πέρασε με διασκεδαστικό τρόπο και επιτυχία τα μηνύματά του.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.