Κατέβασε μια εφαρμογή από το App Store και μπορεί να κερδίσεις $10.000

Η Apple μετράει αντίστροφα για τη συμπλήρωση των 25 δις (ναι, 9 μηδενικά!) εφαρμογών που έχουν κατεβάσει οι κάτοχοι των iOS συσκευών της από το App Store. Όπως έκανε με τα ορόσημα των 10 δις εφαρμογών και 10 δις τραγουδιών, έτσι και τώρα η εταιρεία θέλει να το γιορτάσει. Γι αυτό το λόγο αποφάσισε να δώσει μια δωροεπιταγή για το App Store αξίας $10.000 σε εκείνον που θα κατεβάσει την 25η δισεκατομμυριοστή εφαρμογή από το online κατάστημα της.

Σύμφωνα με την εταιρεία, ο κάθε χρήστης έχει το δικαίωμα να κατεβάζει μέχρι 25 εφαρμογές ανά ημέρα. Επιπλέον θα πραγματοποιούνται έλεγχοι έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν κάποιος αποφασίσει να χρησιμοποιήσει κάποιο λογισμικό το οποίο κατεβάζει από μόνο του εφαρμογές. Ακόμα κι αν θέλετε να συμμετάσχετε χωρίς να κατεβάσετε κάποια εφαρμογή, μπορείτε να το κάνετε συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην αντίστοιχη φόρμα του διαγωνισμού.

Ο αναλυτής Horace Dediu υποστηρίζει πως από τον Οκτώβρη του 2011 μέχρι και σήμερα οι χρήστες κατεβάζουν κατά μέσο όρο 49 εκατομμύρια εφαρμογές καθημερινά. Δεδομένου ότι αυτή τη στιγμή έχουν κατέβει περίπου 24.380.000.000 εφαρμογές, μπορούμε να υπολογίσουμε πως απομένουν ακόμα 620.000.000 εφαρμογές μέχρι τη λήξη του διαγωνισμού. Διαιρώντας αυτόν τον αριθμό με την εκτίμηση του Dediu, παρατηρούμε πως απομένουν περίπου 12,65 μέρες. Αυτό τοποθετεί τη λήξη την Παρασκευή 2 Μαρτίου αργά το βράδυ.

Το σίγουρο είναι πως -λόγω του διαγωνισμού- ο αριθμός των 25.000.000.000 θα συμπληρωθεί νωρίτερα από αυτήν την ημερομηνία, οπότε αν θέλετε να κερδίσετε την δωροεπιταγή των $10.000 θα πρέπει να αισθάνεστε πολύ πολύ τυχεροί. Αρχίστε να διαλέγετε τις εφαρμογές που θα κατεβάσετε την τελευταία ημέρα του διαγωνισμού και ποιος ξέρει, μπορεί να είστε εσείς οι νικητές.

[via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.