Sound Cover, μία έξυπνη θήκη για το iPad 2 με built-in ηχεία

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι έχουν iPad 2 είναι -εκτός από την έλλειψη υποστήριξης flash- ο ήχος και πιο συγκεκριμένα η ένταση του. Μια λύση είναι να χρησιμοποιήσουμε εξωτερικά ηχεία και να τα συνδέσουμε με το tablet μέσω BlueTooth. Η ιδέα όμως του να “δένουμε” το iPad 2 σε μια μέγιστη απόσταση 10 μέτρων από το δέκτη των ηχείων, ακυρώνει ένα μέρος της έννοιας της φορητότητας, αφού δεν μπορούμε να το μεταφέρουμε παντού. Για καλύτερο και πιο δυνατό ήχο που ταξιδεύει όπου πάει το iPad 2, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Sound Cover, ένα project στο Kickstarter από την onanoff.

Το Sound Cover είναι μία θήκη για το iPad 2 (και για το επόμενης γενιάς iPad που θα ανακοινωθεί σύντομα) με ενσωματωμένα NXT stereo ηχεία, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για το αγαπημένο σας tablet. Η θήκη αυτή, πέρα από την προστασία του iPad από τις γρατσουνιές και χτυπήματα, επιτρέπει την αύξηση της έντασης του ήχου που βγάζει αυτό μέχρι και 300%. Η ιδέα ήρθε στον Petur Olafsson όταν θέλησε να καλύψει μια δική του ανάγκη, μιας και ο ήχος που έβγαζε το iPad δεν ήταν αρκετά δυνατός όσο ήθελε όταν συμμετείχε σε τηλεδιασκέψεις με την ομάδα του ή όταν απλά ήθελε να ακούσει μουσική και να δει ταινίες on-the-go.

Πριν δημιουργηθεί το Kickstarter ήταν πιο δύσκολο να κάνει κάποιος την ιδέα του πράξη, όμως από τότε που γνωρίσαμε την υπηρεσία, αυτή μας έχει δώσει πολλά αξιόλογα και ενδιαφέροντα προϊόντα στο παρελθόν. Ο καθένας από εμάς μπορεί να συμμετέχει σε ένα project και να επενδύσει σε αυτό χρήματα ξεκινώντας από το 1$, κερδίζοντας ανάλογα με το μέγεθος του ποσού που θα δώσει και τα ανάλογα ωφέλη. Στην περίπτωση του Sound Cover, τα δώρα ξεκινούν από τα 55$ και περιλαμβάνουν σετ ακουστικών 3.5mm, Sound Cover με ή χωρίς Bluetooth και άλλα.

Μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς στο project αυτό και να αποκτήσετε το δικό σας Sound Cover, μέσω της σελίδας του στο Kickstarter.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.