StuffPal είναι η δική σου γωνιά!

Το Stuffpal είναι το application που μεταμορφώνει το καθένα από εμάς σε βιβλιοθήκη. Με τέσσερα απλά βήματα, μπορούμε να δημιουργήσουμε τη προσωπική μας γωνιά, να προβάλλουμε τα γούστα μας, να προτείνουμε και να μοιραστούμε βιβλία, μουσική και ταινίες με τους φίλους μας!

Δυστυχώς ή ευτυχώς, όταν θέλω να δω μια ταινία, εκτός από το να διαλέγω στη τύχη, η επόμενη μου επιλογή είναι να ζητήσω από φίλους να μου προτείνουν. Εμπιστεύομαι τις επιλογές τους κ;αι τις περισσότερες φορές το υλικό που μου δίνουν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Το ίδιο συμβαίνει με τα βιβλία, τη μουσική και άλλα αρχεία τέτοιου είδους. Αρχεία που αντικατοπτρίζουν το προφιλ μας, τη προσωπικότητά μας, τα γούστα μας.

Το application StuffPal επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάσουν υλικό από το προσωπικό τους αρχείο, να το κατηγοριοποιήσουν και να το μοιραστούν με τους φίλους τους που είναι μακριά ή είναι κοντά αλλά δεν μπορούν να τους το δώσουν hand-to-hand. To βασικό συστατικό του Stuffpal είναι η λέξη "μοιράζομαι", μια λέξη που στα social media είναι "κανόνας".

Για να μοιραστείτε σε ένα κόσμο που όλοι μοιράζονται, τα βήματα είναι απλά, συνδέεσαι μέσω facebook, ανεβάζεις υλικό, προσκαλείς τους φίλους σου και μοιράζεσαι!

Να σημειώσω πως online βιβλιοθήκες υπάρχουν ήδη. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο διαθέτουμε χρήματα για ταινίες, βιβλία, παιχνίδια και μουσική, που μπορούμε να δανειστούμε από φίλους. Το stuffpal μπορεί να γίνει ένα χρήσιμο εργαλείο μεταξύ φίλων, ακαδημαικών, επαγγελματιών όλων των κλάδων και σχολείων.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.