«iPad 3» με Quad-core CPU, LTE και HD οθόνη;

Πριν καλά καλά τελειώσει η διεθνής έκθεση CES που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ αυτές τις  ημέρες, η Apple ανακοίνωσε ένα «Education Event» που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιανουαρίου στη Νέα Υόρκη, προσπαθώντας ίσως να κλέψει ένα μέρος της δημοσιότητας λόγω της μη συμμετοχής της σε αυτήν.

Σύμφωνα με εμπιστευτικές πληροφορίες της ιστοσελίδας Bloomberg, η επόμενη γενιά  iPad,  θα ονομάζεται «iPad 3», χωρίς ωστόσο αυτό να επιβεβαιώνεται επίσημα μέχρι στιγμής. Επιπλέον, φημολογείται ότι η παραγωγή του νέου tablet της Apple  θα ξεκινήσει να παράγεται αυτόν τον μήνα με κορύφωση τον Φεβρουάριο, ώστε να είναι έτοιμο προς πώληση τον Μάρτιο. Το Βloomberg ισχυρίζεται ότι το νέο iPad θα έχει:

  • Quad-core CPU
  • High Definition Screen
  • LTE

Αυτές οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώθηκαν από την εκπρόσωπο της Apple, Νatalie Kerris, καθώς όπως η ίδια δήλωσε, δε σχολιάζει διάφορες φήμες και θεωρίες. Ο CEO της Apple, Tim Cook, ευελπιστεί ότι το νέο iPad θα καταφέρει να αποκρούσει τον αυξανόμενο ανταγωνισμό που έχει σχηματιστεί τον τελευταίο καιρό, διατηρώντας τα υψηλά μερίδια των προηγούμενων ετών. Άλλωστε, το iPad  για την Apple είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πηγή εσόδων, μετά το iPhone.

Η Apple, είναι πιθανόν να επιθυμεί να φέρει την ταχύτητα των δικτύων LTE πρώτα στο iPad και μετά στο iPhone, καθώς το πρώτο έχει μεγαλύτερη μπαταρία και μπορεί να υποστηρίξει καλύτερα τις απαιτήσεις ισχύος. Επιπλέον, ας μην ξεχνάμε ότι Motorola, Nokia και HTC παρουσίασαν ήδη τις δικές τους προτάσεις smartphones πάνω σε δίκτυα LTE για γρήγορες ταχύτητες. Τέλος, η οθόνη του νέου iPad σύμφωνα με την ίδια πηγή, θα έχει πολύ καλύτερη ανάλυση από το υπάρχον μοντέλο, με περισσότερα pixels ακόμα και από κάποιες Ηigh Definition τηλεοράσεις της αγοράς και αναβαθμισμένη επεξεργασία γραφικών, ώστε τα βίντεο να μπορούν να παίζουν σχεδόν αμέσως. Αν οι πληροφορίες του Bloomberg επαληθευτούν ή όχι, θα το μάθουμε το επόμενο διάστημα.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.