Χρησιμοποίησε Re.vu για το βιογραφικό σου.

Στην εποχή που βρισκόμαστε, με ένα Google search μπορούμε να βρούμε όσα στοιχεία χρειαζόμαστε για τον οποιονδήποτε. Άλλες φορές είναι μαζεμένα σε μια σελίδα και άλλες είναι διάσπαρτα στο διαδίκτυο. Αν ψάξουν κάτι για εσάς που θα θέλατε να εστιάσουν; Η απάντηση μπορεί να είναι το Re.vu.

Στον χρόνο μας σήμερα, αναπόφευκτα συμπεριλαμβάνεται και το internet. Μιλάμε με άγνωστα άτομα, πέφτουμε πάνω σε προσωπικότητες, έχουμε την ανάγκη να τροφοδοτούμαστε με καινούργιο περιεχόμενο. Προσωπικά, αν κάποιο άτομο με ενδιαφέρει από ένα tweet, ένα status update στο Facebook ή μια παρουσίαση, μπαίνω στην διαδικασία να βρω περισσότερα στοιχεία ώστε να έχω μια συνολική εικόνα π.χ. αν έχει blog, που έχει εργαστεί, με τι ασχολείται, από που έχει ερεθίσματα. Όλες οι πληροφορίες βρίσκονται στην διάθεσή μου με την μαγική μηχανή που όλοι ονομάζουμε Google! Κάποιες φορές τα στοιχεία είναι μαζεμένα π.χ. LinkedIn, ενώ άλλες δεν μπορείς να βρεις άκρη γιατί είναι διάσπαρτα online.

Το re.vu φτιάχνει το βιογραφικό σου online σε infographic μορφή. Ακόμα και αν δεν ψάχνεις για δουλειά, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν περιγραφή της πορείας σου. Το site φαίνεται να είναι εύχρηστο, είναι δωρεάν και ενωποιεί στοιχεία από LinkedIn, Facebook, Google+, twitter, flickr κ.ο.κ. Παρόμοιο site είναι το vizualize.me, με μια διαφορά, το re.vu επιτρέπει στον χρήστη να προσθέσει ή να επέμβει στις πληροφορίες που θα φαίνονται στο βιογραφικό.

Παράλληλα, πέρα από online παρουσία το re.vu infographic μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, μαζί με το αναλυτικό σας βιογραφικό, σαν επιπρόσθετο υλικό στο ψάξιμο για εργασία. Και αν ενδιαφέρεστε για πιο πρωτότυπα βιογραφικά, μπορείτε να δείτε κάποια εδώ.

 

Σχολιάστε >
4 σχόλια
|
Κατηγορίες:

4 απαντήσεις στο “Χρησιμοποίησε Re.vu για το βιογραφικό σου.”

  1. Ο/Η Ovelikios λέει:

    Το site δεν επιτρέπει διαγραφή του λογαριασμού σου. Του επιτρέπεις μεν να παίρνει τα στοιχεία σου από άλλα sites (π.χ. Linkedin) και μετά δεν έχει πουθενά τη δυνατότητα να τα διαγράψεις ή να απαγορεύσεις τη δημοσίευσή τους. Χρήστες το έχουν ζητήσει εδώ και μήνες (δες στο feedback) αλλά καμία απάντηση.

  2. Ο/Η Ovelikios λέει:

    Επιπλέον, ακόμα και αν κάνεις revoke την άδεια που έδωσες να πάρει στοιχεία από το LinkedIn, τα στοιχεία που πήρε αρχικά τα κρατά και δεν τα διαγράφει. Η μόνη λύση που έχεις είναι να τα διαγράψεις εσύ ένα-ένα.

    Απαράδεκτοι.