Η Google για την Ινδία με μια πανέμορφη διαφήμιση!

Η Google υποστήριξε την τέχνη Tanjore που κινδυνεύει από την μοντέρνα τέχνη μέσα από την καμπάνια The Web Is What You Make Of It και μετάτρεψε ένα καλλιτέχνη σε διαδικτυακό επιχειρηματία!

Η Google έφτιαξε μια υπέροχη διαφήμιση αφιερωμένη στην παραδοσιακή τέχνη Tanjore που ξεθωριάζει στο πέρασμα του χρόνου. Η διαφήμιση εξιστορεί με αληθινά όμορφο τρόπο την ιστορία και την προσπάθεια ενός καλλιτέχνη Tanjore να φτιάξει δική του ιστοσελίδα, να αναδείξει την τέχνη του, να δημιουργήσει σχέσεις με την αγορά και κατ΄επέκταση να αγοράσει το κοινό τα έργα του. Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί, είναι εκπληκτική!

Η ιστορία του καλλιτέχνη, που η τέχνη του έμεινε ξεχασμένη με τον ερχομό της σύγχρονης εποχής, κατατέθηκε στα πλαίσια της καμπάνιας  The web is what you make of it που προωθεί την επιχειρηματικότητα και την δυνατότητα που έχουν οι άνθρωποι να αναδειχτούν μέσα από το internet.

Σε όλη την διαφήμιση, πέρα από την ιστορία φαίνονται και οι δυνατότητες/υπηρεσίες που προσφέρει η Google. Google-άρουμε οποιαδήποτε απορία/περιέργειά μας και η πληροφορίες που ψάχνουμε είναι σε κλάσματα δευτερολέπτου μπροστά μας. Ακόμα και αν οι πληροφορίες που ψάχνουμε δεν είναι ανάμεσα στα πρώτα αποτελέσματα που εμφανίζει η Google, υπάρχει λύση για αυτό (π.χ. Google AdWords), ενώ παράλληλα μπορούμε να κάνουμε μετρήσεις ή να μοιραστούμε πληροφορίες.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.