Δοκίμασε τα Windows Phone μέσα από το iOS/Android smartphone σου

Αν είστε περίεργοι να δοκιμάσετε τα Windows Phone, δεν χρειάζεται να επισκεφτείτε κάποιο κατάστημα ή κάποιο γνωστό σας που τα χρησιμοποιεί ήδη. Μπορείτε να το κάνετε απλά από το smarpthone σας που τρέχει iOS ή Android, χωρίς φυσικά να χρειάζεται η εγκατάσταση κάποιου ειδικού λογισμικού. Η Microsoft λάνσαρε μία ιστοσελίδα σε HTML5 η οποία λειτουργεί ως προσομοιωτής του interface των Windows Phone 7.5, επιτρέποντας έτσι τον κάθε ένα να πάρει μία πρώτη γεύση.

Το demo, το οποίο μπορείτε να βρείτε στο http://aka.ms/wpdemo, σας επιτρέπει να περιηγηθείτε ανάμεσα στα βασικά χαρακτηριστικά του λειτουργικού συστήματος της Microsoft. Επειδή είναι λογικό πολλοί να μην ξέρουν πως να χειριστούν τα μενού, υπάρχει μία βοήθεια που εμφανίζεται με τη μορφή μπλε κουκκίδων για να σας δείχνουν που μπορείτε να μεταφερθείτε.

Η ιδέα που είχε η Microsoft να υλοποιήσει κάτι τέτοιο ήταν πολύ καλή, αφού οι χρήστες του iOS και του Android αποτελούν υποψήφιους αγοραστές κάποιας συσκευής που τρέχει σε Windows Phone. Η αλήθεια είναι πως το interface του τελευταίου δεν έχει καμία σχέση με εκείνο της Apple ή της Google, όμως η πλοήγηση σε αυτό είναι πολύ εύκολη. Εσείς το δοκιμάσατε;

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.