Blackberry Bold 9790: Xάος για ένα… κόκκινο βραχιολάκι!

Η Research In Motion, είναι όχι μόνο πασίγνωστη στην Ινδονησία κατέχοντας παράλληλα υψηλά μερίδια πωλήσεων, αλλά είναι η εικόνα που συναντά κανείς στους δρόμους των πολλών νησιών της, με ανθρώπους να κρατούνε στα χέρια τους συσκευές Blackberry. Ωστόσο, η δημοτικότητα αυτή οδήγησε σε μια χαοτική κατάσταση, κατά τη διάρκεια λανσαρίσματος της νέας συσκευής της εταιρείας, Blackberry Bold 9790.

Τι πραγματικά συνέβη όμως; Η κατασκευάστρια εταιρεία RIM, επέλεξε να είναι το κράτος της Ινδονησίας το πρώτο σημείο του παγκόσμιου χάρτη όπου θα διατίθονταν η νέα συσκευή. Η ειδική εκδήλωση έγινε στην πρωτεύουσα της Ινδονησίας και συγκεκριμένα στο εμπορικό κέντρο Pacific Place, με σκοπό τον εορτασμό του γεγονότος, σε συνδυασμό με μια δυνατή προσφορά για τους καταναλωτές: oι 1.000 πρώτοι που θα έσπευδαν να αγοράσουν τη νέα συσκευή, θα λάβαιναν έκπτωση 50%.

Όπως είναι λογικό, η συγκεκριμένη προσφορά έφθασε στα αυτιά των κατοίκων της Τζακάρτα, με αποτέλεσμα η ουρά να αρχίζει να σχηματίζεται από την προηγούμενη ημέρα. Οι 1.000 πρώτοι που έφθασαν στην εκδήλωση, έλαβαν ένα κόκκινο βραχιολάκι το οποίο δήλωνε τη δυνατότητα εξαργύρωσης της προσφοράς. Ωστόσο, από νωρίς το πρωί άρχισε να κυκλοφορεί μια φήμη περί sold out του νέου Blackberry Bold 9790, το άκουσμα της οποίας ήταν ικανό, ώστε να τραυματιστούν δεκάδες άτομα, να καταφθάσουν ασθενοφόρα, αλλά και να επέμβουν περίπου 200 αστυνομικοί για την αποκατάσταση της τάξης, κλείνοντας πρόωρα την εκδήλωση. Χάος για ένα… κόκκινο βραχιολάκι, όπως αποτυπώνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.