Θέλω και εγώ Virtual Boarding Pass!

Όταν παγκοσμίου φήμης εταιρίες απλοποιούν διαδικασίες με την βοήθεια της τεχνολογίας, ζηλεύω. Οι American Airlines έφτιαξαν το Virtual Boarding Pass για να γλυτώσουν οι ίδιοι και οι επιβάτες τους, χρόνο, κόπο και νεύρα από την αναμονή.

Αν έχεις ταξιδέψει, έχεις εμπειρίες από τις διαδικασίες του αεροδρομίου. Αν δεν έχεις ταξιδέψει ποτέ, σίγουρα έχεις ακούσει ιστορίες για το αεροδρόμιο-βασανιστήριο.

  1. Περιμένεις στην ουρά για την παράδοση αποσκευών φορτωμένος σαν γαιδούρι με τις βαλίτσες και παίρνεις την πρώτη δόση νεύρων.
  2. Έπειτα ακολουθεί ατελείωτη ουρά ανθρώπων που "γδύνονται" για να περάσουν προσωπικό έλεγχο.
  3. Τέλος, μετά από μια τεράστια παύση που οι περισσότεροι σκοτώνουν αγοράζοντας πράγματα από τα καταστήματα ή χαζεύοντας στην αίθουσα αναμονής, ακολουθεί ανακοίνωση για την επιβίβαση στο αεροπλάνο. "Παρακαλώ ετοιμάστε τις κάρτες επιβίβασης και τις ταυτότητες για να περάσετε το check in".

Τεράστια ουρά, αργή εξυπηρέτηση, άνθρωποι που δεν βρίσκουν την κάρτα επιβίβασης, προσωπικό που ψάχνει στοιχεία. Βάσανο!

Η American Airlines, επιτρέπει στους επιβάτες της να κατεβάσουν το Boarding Pass στο κινητό τους και με την βοήθεια ενός QR Code να περάσουν εύκολα, γρήγορα, συντονισμένα και απλά την κουραστική διαδικασία του τελικού check in. Επιπλέον οι επιβάτες μπορούν με το application να δουν σε ποια κατάσταση βρίσκεται η πτήση τους ή να κάνουν κρατήσεις.

Όλα οδηγούνται προς τα εκεί, προς την απλοποίηση διαδικασιών που αποσκοπούν στη λύση προβλημάτων. Οι νέες τάσεις κυκλοφορούν, γίνονται αποδεκτές, εφαρμόζονται, ή απορρίπτονται. Αυτό είναι και η τεχνολογία.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.