Disney + Augmented Reality = Μαγεία!

Χόρεψε με τον Mickey Mouse, φόρεσε το γοβάκι στην Cinderella, βγάλε φωτογραφία με τον Donald Duck, παίξε ξύλο με τον Captain Hook, βρίσε την Cruella de Vil! Η Walt Disney ξέρει τι εστί μαγεία και το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο: Augmented Reality! To Σαββατοκύριακο που μόλις πέρασε, ένα μέρος της Walt Disney μαζί με τους ήρωες της έγιναν εικονική πραγματικότητα, μεταφέρθηκαν στην Νέα Υόρκη και έκαναν το κοινό να δει αυτό που δεν βλέπετε προσφέροντάς του μια μοναδική εμπειρία.

Οι επισκέπτες κοντά στο κατάστημα της Disney, στην καρδιά της Times Square είχαν την δυνατότητα να αλληλεπιδράσουν με τους αγαπημένους τους ήρωες. Αυτό έγινε χάρη στη χρήση του ειδικού εργαλείου state-of-art Augmented Reality. Μια τεράστια οθόνη έδειχνε σε όλους την διαδραστικότητα ανάμεσα στους ήρωες και το κοινό, ενώ οι κάμερες, τα τηλέφωνα και τα χαμόγελα πήραν φωτιά.  Η Disney μπορεί να καταφέρει το αδύνατο, να πραγματοποιήσει όνειρα. Είναι φανταστικό!

Πέρα από το interactive Σαββατοκύριακο με ήρωες από κάθε παραμύθι στους δρόμους, η Disney έφτιαξε το καθιερωμένο της κάστρο με AR σε ένα κτήριο για να μπορεί το κοινό, που δεν έχει την δυνατότητα να ταξιδέψει στο πραγματικό κάστρο, να φωτογραφηθεί με αυτό. Επιπλέον, σε ειδικά σημεία μέσα στο κατάστημα της Disney και με το κατέβασμα ενός application, το κοινό μπορούσε να φωτογραφηθεί με όποιον ήρωα ήθελε.

Αγαπώ την τεχνολογία Augmented Reality γιατί μπορεί να κάνει απίστευτα πράγματα. Δεν περιορίζει ούτε τις πιο τρελές σκέψεις!

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.