Άργησαν, όμως τα Google+ Pages για τις επιχειρήσεις είναι εδώ

Το πρώτο πράγμα που θα κάνει κανείς μόλις δημιουργήσει λογαριασμό σε ένα κοινωνικό δίκτυο είναι να συνδεθεί με τους φίλους του. Εξίσου σημαντικό όμως είναι το να ακολουθούμε τα νέα των αγαπημένων μας brands και εταιρειών. Κάτι τέτοιο έλειπε από το Google+, μιας και η εταιρεία προτίμησε αρχικά να δημιουργήσει μία καλή πλατφόρμα, η οποία θα συνδέει τους ανθρώπους. Μετά από καθυστέρηση μερικών μηνών, χθες βράδυ η Google ανακοίνωσε την ενεργοποίηση των Google+ Pages, τα αντίστοιχα profiles που προορίζονται για τις επιχειρήσεις.

Από ότι φαίνεται, τα Google+ Pages δεν έχουν μεγάλες διαφορές από τα απλά profiles που χρησιμοποιούν μέχρι σήμερα οι χρήστες. Μπορείτε να τα προσθέσετε σε οποιαδήποτε Circles, ενώ οι ιδιοκτήτες τους μπορούν να συμμετέχουν κανονικά στα Hangouts χρησιμοποιώντας το όνομα της επιχείρησης ή του brand που εκπροσωπούν. Για να πάρετε μία πρώτη γεύση από αυτά, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο +Google ή στο +YouTube, τα οποία δημιούργησε η Google.

Όπως παρατηρήσατε στα παραπάνω Google+ Pages, υπάρχει ένα ‘+’ μπροστά από το κάθε όνομα. Η Google εγκαινίασε το Direct Connect, το οποίο στοχεύει στο να μπορεί ο κόσμος να αποκτήσει πιο γρήγορα πρόσβαση στην σελίδα της κάθε επιχείρισης. Απλά πηγαίνετε στην κεντρική σελίδα της Google και, μπροστά από το λήμμα αναζήτησης, βάζετε το ‘+’. Η υπηρεσία θα αναλάβει να σας μεταφέρει στην αντίστοιχη σελίδα στο κοινωνικό της δίκτυο. Το Direct Connect λειτουργεί προς το παρόν σε περιορισμένο αριθμό από Google+ Pages, όμως σύντομα ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί.

Πως σας φαίνονται οι τελευταίες προσθήκες στο Google+; Αυτό το feature έλειπε από το κοινωνικό δίκτυο της Google, όμως κάλλιο αργά παρά ποτέ. Σωστά;

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.