Εδώ φτιάχνουμε το Social Portrait σου

Το κοινωνικό δίκτυο με όνομα Bell που δραστηριοποιείται στον Καναδά, φτιάχνει το πορτραίτο σου με τα δικά σου, μοναδικά χαρακτηριστικά. Χρησιμοποιεί τα προσωπικά σου στοιχεία από το Facebook και το Twitter, όπως mentions, tweets, status, comments και τα διαμορφώνει σε μια φωτογραφία της επιλογής σου. Ουσιαστικά δημιουργεί το κοινωνικό σου πορτραίτο!

Πέρα από το ανέβασμα φωτογραφίας της επιλογής σου, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε αρκετά φίλτρα και έτσι να γίνει το κοινωνικό πορτραίτο σου κάτι περισσότερο από μοναδικό.

Επιπλέον, αν ο χρήστης το επιθυμεί, μπορεί να ψηφίσει άλλα social portraits ή να αφήσει την φωτογραφία του στην πλατφόρμα του δικτύου Bell και να λάβει ο ίδιος μέρος στον διαγωνισμό. Ο νικητής του διαγωνισμού θα βγεί με κριτήριο τα περισσότερα like, ενώ το έπαθλο είναι ένα κινητό της επιλογής του, δωρεάν service για ένα χρόνο και φυσικά η δημιουργία του, που θα χρησιμοποιηθεί στα billboards της καμπάνιας.

Ενώ γενικά δεν τα πάω καλά με τους διαγωνισμούς και ούτε μου αρέσει το "ζητιάνεμα" για like, η ιδέα του πορτραίτου που δημιουργείται χρησιμοποιώντας λέξεις που έχω γράψει, αλλά ίσως να μη θυμάμαι, με έχει συναρπάσει.

Για το θέμα των διαγωνισμών και των like υπάρχει μια άποψη στο post “Οι ζητιάνοι του like”, η οποία ίσως σας ενδιαφέρει. Αν θέλετε να την διαβάσετε μπορείτε να βρείτε το κείμενο εδώ.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.