Η Apple βελτιώνει τη σειρά MacBook Pro, καμία αλλαγή στις τιμές

Με μία κίνηση που δεν κυκλοφόρησε έντονα στο Internet, η Apple προχώρησε σε μία μικρή ανανέωση της σειράς MacBook Pro. Οι αλλαγές που συναντάμε εντοπίζονται στον επεξεργαστή, στον σκληρό δίσκο και στην κάρτα γραφικών των laptops, με τις τιμές τους να παραμένουν στα ίδια επίπεδα με τα προηγούμενα μοντέλα, δηλαδή ξεκινώντας από τα $1,199 για το "μικρό" MacBook Pro 13'' και φτάνοντας μέχρι τα $2,499 για το μοντέλο των 17''. Μπορεί οι αλλαγές να φαίνονται μικρές, αλλά έρχονται λίγο πριν την περίοδο των εορτών και αποτελούν μία καλοδεχούμενη βελτίωση για όσους σκέφτονται να προχωρήσουν σε αγορά κάποιου από τα laptops της σειράς.

Το MacBook Pro 13'' είδε τον διπύρηνο επεξεργαστή του να φτάνει στα 2,4 GHz (Intel Core i5) και στα 2,8 GHz (Intel Core i7) από τα 2,3 GHz και 2,7 GHz των προηγούμενων μοντέλων, ενώ ταυτόχρονα ο σκληρός του δίσκος φτάνει πλέον μέχρι τα 500 GB ή τα 750 GB, ανάλογα με τις επιθυμίες του καταναλωτή. Παρόμοιες αλλαγές συναντάμε και στο MacBook Pro 15',' όπου ο επεξεργαστής έχει βελτιωθεί από τα 2 GHz και 2,2 GHz στα 2,2 GHz (Intel Core i7) και 2,4 GHz (Intel Core i7) αντίστοιχα. Εδώ έχουμε και βελτίωση στην κάρτα γραφικών, αφού πλέον θα χρησιμοποιείται η AMD Radeon HD 6750M ή η AMD Radeon HD 6770M. Στο "μεγάλο" MacBook Pro της σειράς ο επεξεργαστής φτάνει πλέον μέχρι τα 2,5 GHz, ενώ η κάρτα γραφικών του είναι η AMD Radeon HD 6770M. Ο σκληρός δίσκος του μοντέλου των 15'' και εκείνου των 17'' φτάνει πλέον μέχρι τα 750 GB.

Αυτή είναι η 2η ανανέωση της σειράς που γίνεται μέσα στο 2011 και έρχεται λίγo μετά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων για το τρίμηνο που έκλεισε πριν από λίγες βδομάδες, όπου η σειρά των MacBook Pros είχαν θετικό αντίκτυπο.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.