Η Google και η Samsung αναβάλλουν την παρουσίαση του Nexus Prime

Η Google και η Samsung σκόπευαν να διοργανώσουν ένα event την Τρίτη 11 Οκτωβρίου, όπου θα παρουσίαζαν το Nexus Prime, το πρώτο smartphone που θα φέρει το λειτουργικό Android Ice Cream Sandwich. Δυστυχώς οι fans του Android θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα, μιας και χθες βράδυ οι δύο εταιρείες ανέβαλλαν την παρουσίαση. Όπως δήλωσε ένας εκπρόσωπος τους στο CNET, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ανακοινώσουν ένα νέο προϊόν, καθώς ο κόσμος εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια του Steve Jobs. Δεν έχει γίνει γνωστή η νέα ημερομηνία.

Μέσα στις προηγούμενες ημέρες το Internet γέμισε από πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του νέου smartphone της Google και της Samsung και τον διάδοχο του -παλιού πλέον- Nexus S. Σύμφωνα όμως με το GSMArena, τα πραγματικά χαρακτηριστικά είναι ακόμα καλύτερα από ό,τι ακούγαμε. Το Nexus Prime θα περιλαμβάνει διπύρηνο επεξεργαστή στα 1,5 GHz και το chip που θα αναλαμβάνει τη διαχείριση των γραφικών θα είναι το PowerVR SGX543MP2, δηλαδή το ίδιο που "φοράει" το iPad 2 (πιθανώς και το iPhone 4S).

Στο πίσω μέρος βρίσκουμε μία camera στα 8 MP, η οποία είναι ικανή να καταγράφει Full HD video με ανάλυση 1080p. Όσον αφορά τη μπαταρία, να περιμένουμε μία στα 2050 mAh. Για σύγκριση να σας αναφέρουμε πως η μπαταρία του iPhone 4 ήταν 1420 mAh. Η αλήθεια είναι πως μέχρι να ανακοινωθεί η συσκευή, μόνο για την οθόνη μπορούμε να είμαστε σίγουροι, κι αυτό γιατί όλες οι φήμες συμφωνούν πως το μέγεθος της Super AMOLED HD θα είναι 4,65'' και θα έχει ανάλυση 1280x720 pixels.

Όλα τα παραπάνω ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά, όμως όπως φαίνεται και από την εικόνα που έχουμε από την Samsung, "something BIG is coming". Όσοι απογοητευτήκατε λοιπόν από την ανακοίνωση του iPhone 4S, θα μπορέσετε σύντομα να ρίξετε μια ματιά και σε έναν ακόμα μεγάλο αντίπαλο του.

[via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.