PlayStation Vita: Αρχές του 2012 κυκλοφορεί στην Ευρώπη

Η Sony ανακοίνωσε πως το νέο PlayStation Vita θα κυκλοφορήσει στην ιαπωνική αγορά σιτς 17 Δεκεμβρίου, ενώ στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ αναμένεται πιθανότατα στις αρχές του 2012, με αποτέλεσμα να χάσει τελείως την εορταστική περίοδο σε αυτές τις χώρες. Στην κυκλοφορία του, το PlayStation Vita θα έρθει μαζί με 26 τίτλους, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται οι Dynasty Warriors Next, F1 2011, Virtua Tennis 4 και FIFA 12.

Σε αντίθεση με τις μειώσεις στην τιμή του Nintendo 3DS, εκπρόσωπος της Sony δήλωσε πως η εταιρεία του δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε ανάλογη μείωση της τιμής του PlayStation Vita, για την οποία η Sony έχει κατηγορηθεί πως είναι αρκετά υψηλή. Σας υπενθυμίζουμε πως η τιμή του Nintendo 3DS έχει μειωθεί έως και 40% φτάνοντας πλέον τα $195. Αντίθετα, το PS Vita θα έχει μία αρχική τιμή που φτάνει τα $325 για το WiFi-only μοντέλο, ενώ εκείνο που περιλαμβάνει και 3G θα κοστίζει $390.

Το PlayStation Vita, το οποίο γνωρίσαμε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2011, αποτελεί τον διάδοχο του PlayStation Portable. Περιλαμβάνει 2 analog sticks, μία OLED multi-touch capacitive οθόνη αφής, και υποστηρίζει Bluetooth, WiFi και (σε μερικά μοντέλα) 3G. Σκέφτεστε να προχωρήσετε στην αγορά του όταν έρθει στην Ελλάδα; Ή συμφωνείτε πως είναι λίγο ακριβό για αυτά που προσφέρει;

[via] [image]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.