Ο Arrington αποχωρεί από το TechCrunch και διαχειρίζεται 20 εκατομμύρια δολάρια!

Michael Arrington

Ο Michael Arrington πλέον δεν ανήκει στην ομάδα του TechCrunch. Από την ημέρα που ολοκληρώθηκε η εξαγορά του blog του από την AOL (σσ. τον Σεπτέμβριο του 2010), είχε ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την δική του αποχώρηση από την εταιρία. Όσο περνούσε ο καιρός αναμιγνυόταν όλο και λιγότερο στα day to day operations ενώ πλέον είχε αρχίσει να αυξάνει τις επενδύσεις του σε διάφορες startups.

Αργά εχθές το βράδυ, ανακοινώθηκε επίσημα η αποχώρηση του από το TechCrunch. Πλέον, ο Arrington θα διαχειρίζεται ένα fund συνολικού ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων για να επενδύει σε startups. Σε αυτό το νέο επενδυτικό σχήμα συμμετέχουν τόσο η AOL (αποδεικνύοντας ότι οι σχέσεις τους παραμένουν πολύ καλές) όσο και κάποια ακόμα Venture Capital Firms που δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Σύμφωνα με το tweet του David Carr, η Arianna Huffington δήλωσε πως ο Michael Arrington μπορεί να γράψει όποτε θελήσει κάτι για το TechCrunch αλλά δεν θα έχει κάποιο άλλον ρόλο. Την αρχισυνταξία του TechCrunch θα αναλάβει ο Eric Schonfeld όσο θα διαρκέσει η αναζήτηση του αντικαταστάτη του Arrington αν και προσωπικά, θα ήθελα να δω κάποιο από τα μέλη της υπάρχουσας ομάδας να αναλαμβάνει να "τρέξει" το TechCrunch..

[via] [photo via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.