Ήρθε το πρώτο από τα δύο demos του PES 2012

Κάποιος μέσα από την Konami αποφάσισε να μην κρατάει άλλο σε αγωνία τους fans του Pro Evolution Soccer 2012 και έβγαλε στο διαδίκτυο το demo του παιχνιδιού νωρίτερα από το αναμενόμενο. Η Konami προσπάθησε να αποτρέψει τη διάδοση του, αλλά... ότι ανεβαίνει στο Internet, μένει εκεί. Το demo έχει μέγεθος 1,2 GB και περιλαμβάνει τις Manchester United, AC Milan, FC Porto, S.S.C Napoli, Santos FC και C.A. Panarol. Σε αυτό μπορούμε να παίξουμε 10-λεπτα φιλικά μεταξύ αυτών των ομάδων καθώς και να δοκιμάσουμε μερικά από τα Training Challenges που επιστρέφουν φέτος στην σειρά.

Το πρώτο από τα δύο demos που θα κυκλοφορήσουν, βασίζεται πάνω σε μία preview έκδοση και δεν αποτελεί την τελική έκδοση του παιχνιδιού. Σκοπός της Konami με αυτό το demo, είναι οι παίχτες να δοκιμάσουν το νέο Teammate Control, ένα από τα χαρακτηριστικά τα οποία διαφημίζουν στο PES 2012. Με τον δεξί αναλογικό μοχλό μπορείτε να ελέγχετε και 2ο παίχτη πέρα από αυτόν που έχει την μπάλα στην κατοχή του. Αυτός ο έλεγχος μπορεί να είναι είτε Manual, όπου αναλαμβάνετε πλήρως τον έλεγχο των κινήσεων του παίχτη, είτε Assisted, όπου εσείς επιλέγετε μόνο την κατεύθυνση στην οποία θέλετε να κινηθεί ο παίχτης με τον υπολογιστή να αναλαμβάνει τα υπόλοιπα. Με το PES 2012 επιστρέφουν και τα επιτυχημένα Training Challenges που είχαμε γνωρίσει σε παλαιότερες εκδόσεις του παιχνιδιού. Εκεί καλούμαστε να επιτύχουμε σε κάποιες δοκιμασίες οι οποίες αφορούν την επίθεση, την άμυνα, τον έλεγχο της μπάλας και άλλα.

Παίζοντας μερικά φιλικά εναντίον του υπολογιστή, παρατήρησα αρκετές βελτιώσεις στο gameplay του παιχνιδιού, ο οποίος είναι και ο τομέας όπου η Konami έριξε φέτος το μεγαλύτερο βάρος. Οι παίχτες κινούνται πιο ελεύθερα μέσα στο γήπεδο, ενώ η πίεση που δεχόμουν από την άμυνα ήταν πολύ καλή, με αποτέλεσμα να δυσκολεύομαι να βγάζω τις κάθετες πάσες που έβγαζα... για την πλάκα μου στο PES 2011. Οι συγκρούσεις μεταξύ των παιχτών ήταν πολύ πιο αληθοφανής, με τον διαιτητή να δίνει τα ανάλογα foul όταν έπαιρνα τα πόδια αντί για τη μπάλα, ακόμα και όταν δεν είχα πατημένο το κουμπί για το μαρκάρισμα. Παρόλο που ο ταυτόχρονος χειρισμός και δεύτερου παίχτη θα είναι συχνά δύσκολος, μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε μερικά πολύ ωραία goals. Η υλοποίηση των penalties στην περσινή έκδοση του παιχνιδιού ήταν από τις χειρότερες που έχω δει ποτέ, κάνοντας πολύ δύκολο το έργο για τον επιτιθέμενο. Με τις φετινές αλλαγές κατάφερα επιτέλους να εκτελέσω penalty στην πάνω δεξιά γωνία χωρίς να τη βγάλω έξω.

Στο δεύτερο demo το οποίο θα κυκλοφορήσει στα μέσα του επόμενου μήνα, θα ζήσουμε την πλήρη εμπειρία της τελικής έκδοσης του PES 2012. Εκείνο θα έρθει με τις Tottenham hotspur, FC Bayern Munich, FC Internazionale Milano, Rangers FC, Club America και Sport Club Internacional. Προς το παρόν μπορείτε να δοκιμάσετε και εσείς το demo κατεβάζοντας το με έναν από τους παρακάτω τρόπους: Rapidshare (Part1 και Part2), Fileserve (Part1 και Part2) ή Torrent. Δοκιμάστε το και πείτε μας, τι σας άρεσε και τι όχι στο demo της νέας προσθήκης της σειράς;

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του παιχνιδιού όπως αυτό παρουσιάστηκε πριν από μερικές μέρες στην έκθεση Gamescom.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.