Η πρεμιέρα του FA Cup ζωντανά μέσω του Facebook!

Αυτήν την Παρασκευή θα διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι του φετινού FA Cup μεταξύ των Ascot United και Wembley FC. Παρόλο που ο αγώνας δεν περιλαμβάνει κάποια από τις μεγάλες ομάδες του αγγλικού ποδοσφαίρου, οι φίλαθλοι που θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν ξεπερνούν τα 750 εκατομμύρια κι αυτό γιατί θα είναι ο πρώτος αγώνας ποδοσφαίρου που θα μεταδοθεί απευθείας σε streaming μέσω του Facebook.

Το streaming θα παρέχεται από την Budweiser, η οποία είναι ένας από τους χορηγούς του φετινού κυπέλλου. Σύμφωνα με τον Ian Newell, marketing director της γνωστής μπύρας, θέλουν να φέρουν το πιο καταξιωμένο κύπελλο στον κόσμο πιο κοντά στους φιλάθλους και ποιος είναι καλύτερος τρόπος από το να χρησιμοποιήσουν ένα μέσο όπως το Facebook.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει την Παρασκευή στις 19:45 τοπική ώρα (21:45 ώρα Ελλάδος) με το streaming να αρχίζει 15 λεπτά νωρίτερα μέσω της επίσημης fan page της Budweiser UK, ενώ, όπως γίνεται στα περισσότερα events που έχουν σχέση με αλκοολούχα ποτά, μόνο όσοι είναι άνω των 18 θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν.

Η μετάδοση αυτή μπορεί σίγουρα να αποτελέσει μια αρχή για να βλέπουμε περισσότερα events στο μέλλον μέσω του Facebook, κάτι που και το ίδιο επιθυμεί να γίνει πραγματικότητα σύντομα.

[via] [image]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.