Η Google συγκεντρώνει όλα τα updates του Google+ σε μία σελίδα

Η Google προσπαθεί αρκετά να ακούσει τις παρατηρήσεις των χρηστών του νέου της social network, κάτι που έχει αποδείξει τον τελευταίο καιρό. Μέχρι σήμερα για τις αλλαγές που γίνονται στο Google+ μας πληροφορούσαν διάφοροι εργαζόμενοι της εταιρείας, οι οποίοι τις ανακοίνωναν μέσω των profiles τους. Θα ήταν πιο λογικό αν όλα αυτά ήταν συγκεντρωμένα κάπου, γι αυτό και η Google προχώρησε στη δημιουργία του "What's new in Google+" το οποίο κανείς μπορεί να βρει στο κέντρο βοήθειας της υπηρεσίας.

Η νέα σελίδα απεικονίζει όλα τα updates του Google+ με τη μορφή μικρών blog posts. Αυτά συχνά έχουν αναφορές στους λογαριασμούς των υπαλλήλων της εταιρείας που συνεχίζουν να ανακοινώνουν τις αλλαγές και μέσω των profiles τους. Τα περισσότερα posts έρχονται μαζί με κάποιο video που συνήθως εξηγεί το πως λειτουργούν οι νέες προσθήκες στην υπηρεσία. Αντίθετα με ότι θα περίμενε κανείς, το "What's new in Google+" δεν υποστηρίζει RSS feeds και έτσι όποιος θέλει να δει τις αλλαγές, θα πρέπει να ανοίξει μόνος του την ιστοσελίδα αυτή. Επιπλέον δεν επιτρέπονται τα σχόλια, όμως κανείς μπορεί να γράψει τη γνώμη του κάτω από τα posts των υπαλλήλων της εταιρείας στο Google+.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα video από την Natalie Villalobos, Community Manager του Google+, σχετικά με το πως λειτουργεί το "What's new in Google+".

[via] [image]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.