Google+: Έρχεται σύντομα το Games Stream

Μία από τις πρώτες παρατηρήσεις όσων χρησιμοποιήσαν το Google+, ήταν πως είχε αρκετές ομοιότητες με το Facebook. Παρολαυτά, μία από τις μεγάλες διαφορές τους ήταν η έλλειψη των παιχνιδιών από το Google+, κάτι που έκανε πολλούς να αναρωτιούνται αν η Google σκοπεύει να τα προσθέσει αργότερα ή αν η πλατφόρμα δεν θα βασιστεί καθόλου σε αυτά. Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα έρχεται από μία Help Page του νέου social network.

Αν ο αριθμός των 20.000.000 νέων χρηστών μέσα σε 3 βδομάδες λειτουργίας έχει κάνει το Facebook να χάσει τον ύπνο του, τότε η τελευταία είδηση θα ανησυχίσει ακόμα περισσότερο τους υπεύθυνους του μεγαλύτερου κοινωνικού δικτύου στον κόσμο. Στην παράγραφο "Content that appears in the stream" μιας σελίδας βοήθειας του Google+, αναφέρονται οι διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους εμφανίζεται το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Εκεί γίνεται αναφορά στο "Games Stream". Πιο αναλυτικά διαβάζουμε "If you are looking for updates shared from games, check out your Games Stream".

Έτσι, έρχεται η απάντηση στο γιατί η Google προχώρησε μέσα στον τελευταίο χρόνο σε τόσες προσλήψεις για game developers από εταιρείες όπως η Slide και η SocialDeck. Σύμφωνα με πληροφορίες του AllThingsD, η Google σκοπεύει να χτυπήσει το Facebook στο θέμα της χρέωσης των developers, αφού θα ζητάει λιγότερο από το 30% που είναι η πολιτική που ακολουθεί το έταιρο κοινωνικό δίκτυο. Πέρα από αυτό, ακούγεται πως το hosting θα γίνεται στους ίδιους τους servers της Google, κάτι που θα κάνει την απόκριση των παιχνιδιών ακόμα πιο καλή.

Όπως και να 'χει βέβαια, τα παιχνίδια μπορούν να περιμένουν προς το παρόν, αφού αυτόν τον καιρό η Google τρέχει για να ετοιμάσει και να ενεργοποιήσει τα Business Profiles που έλειπαν από την αρχική έκδοση του Google+.

[via] [image]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.