3D οθόνη 20 ιντσών από την LG, χωρίς γυαλιά

Υπάρχουν μια-δυο λεπτομέρειες, που αποτρέπουν τους περισσότερους από το να αγοράσουν μια 3D οθόνη. Η μία είναι οι υψηλές τιμές και η δεύτερη το ότι για να την χρησιμοποιήσεις χρειάζεσαι (συνήθως επίσης ακριβά) ειδικά γυαλιά. Έτσι αν και μπορεί να αγοράσεις μια οθόνη, με δυο ζευγάρια γυαλιά, το να καλέσεις την παρέα σου για να απολαύσετε όλοι μαζί την 3D εμπειρία είναι μάλλον απαγορευτικό. Η LG όμως έρχεται να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα με την D2000, την νέα 3D οθόνη 20 ιντσών, που δεν χρειάζεται τα ειδικά γυαλιά για να παρακολουθήσεις!

Χρησιμοποιεί την τεχνολογία eye-tracking για να προβάλει σε ένα μεγαλύτερο εύρος οπτικών γωνιών. Έτσι η LG προσφέρει το πρώτο μόνιτορ του είδους του στους καταναλωτές, το οποίο όμως χρησιμοποιεί το τρικ που πρωτοείδαμε στο notebook Qosmio F750 της Toshiba. Βέβαια η D2000 μπορεί να αναπαράγει και 2D περιεχόμενο, άλλα παρέχει και την δυνατότητα μετατροπής από 2D σε 3D, κάτι που βλέπουμε και σε 3D gaming laptops, όπως το Alienware M17x ή το Toshiba Qosmio X770.

Η οθόνη D2000 θα κυκλοφορήσει αυτό τον μήνα στην Κορέα και στον υπόλοιπο κόσμο μετά τον Σεπτέμβριο στα, όχι και τόσο προσιτά για τον μέσο καταναλωτή, 1200 δολάρια.

[via] image [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.