Οι Anonymous στρέφουν το βλέμμα τους στην Ελλάδα

Με δύο videos που αναρτήθηκαν στο Internet, στο στόχαστρο της γνωστής πλέον σε όλους μας ομάδας Anonymous, που εξαπέλυσε επιθέσεις όπως αυτές του Operation Payback, μπαίνει και η Ελλάδα. Συγκεκριμένα, σε αυτά τα video η ομάδα καταδικάζει τις τελευταίες εξελίξεις στη χώρα μας και επισημαίνει πως ετοιμάζει την επόμενη διαδυκτιακή της επίθεση.

Τα προβλήματα που επικρατούν στη χώρα μας δεν φαίνεται πως άφησαν ανεπηρέαστους τους Anonymous, αφού στα παρακάτω video δηλώνουν ξεκάθαρα πως προετοιμάζονται να χτυπήσουν ελληνικά websites. Πιο συγκεκριμένα αναφέρουν:

Για υπερβολικά μεγάλο χρονικά διάστημα είμαστε σιωπηλοί καθώς οι ελευθερίες και η ευημερία μας πωλούνται. Δεν μπορούμε πλέον να αγνοήσουμε τις αγριότητες στην Ελλάδα, γιατί μετά από την Ελλάδα καμία χώρα δεν θα αφεθεί αβλαβής από την πλεονεξία των τραπεζικών καρτέλ και των διευθαρμένων κυβερνήσεων. Ο χρόνος έχει έρθει για εμάς να επιλέξουμε πως τα παιδιά μας και οι νεότερες γενεές θα μας θυμούνται. Ερχόμαστε ενώπιον σας με ένα μεγάλο βάρος επάνω στις καρδιές μας και μιλούμε στις συνειδήσεις σας να κάνετε αυτό που θεωρείτε σωστό ως συνάνθρωποι μας, ηθικά, ανθρώπινα και συνειδητά. Ενωμένοι όλοι μαζί σαν ένας, διαιρεμένοι από τίποτα, ενάντια στην αρρώστια που μολύνει την κοινωνία μας. We are Anonymous. We are Legion. We do not forgive. We do not forget. Expect us.

Να υπενθυμίσουμε πως η Ελλάδα δεν είναι ούτε ο πρώτος στόχος των Anonymous, αλλά ούτε και ο τελευταίος, αφού στα 8 χρόνια από την ίδρυση τους έχουν καταφέρει αρκετές επιθέσεις σε κυβερνητικές ή μη ιστοσελίδες. Μία από τις τελευταίες μεγάλες επιθέσεις τους έγινε η αιτία για το φιάσκο του PlayStation Network όταν και προσωπικά δεδομένα από 70.000.000 χρήστες του δικτύου βγήκαν στη δημοσιότητα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε πιο αναλυτικά τα δύο video που αναρτήθηκαν στο Internet.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.