Πώς να μετατρέψτε το GMail σας σε Google Plus

Google Plus

Το Google Plus έχει κυριεύσει ολοκληρωτικά τον διαδικτυακό κόσμο. Όσοι έχουν καταφέρει να βρουν πρόσκληση, έχουν ενθουσιαστεί από το Google Plus και μεταφέρουν την εμπειρία τους στο Twitter, στο Facebook και στα προσωπικά τους blogs. Όσοι δεν έχουν βρει ακόμα πρόσκληση, ψάχνουν απεγνωσμένα. Είναι τόσο μεγάλο το buzz που έχει δημιουργήθεί γύρω από το social network της Google που στο ebay πωλούνται προσκλήσεις προς.. 75 δολάρια η μία! Βέβαια, υπάρχει λύση για να αποκτήσετε μία πρόσκληση για το Google Plus χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε.

Μαζί με το launch του νέου Google Plus, έγινε και ένα μικρό redesign και στις υπόλοιπες υπηρεσίες του γίγαντα της αναζήτσης με την μεγαλύτερη διαφορά να παρατηρείται στην μπάρα που βρίσκεται στην κορυφή της σελίδας. Φυσικά, οι χρωματισμοί του νέου Google θυμίζουν έντονα το Google Plus. Η μόνη υπηρεσία που φαίνεται να έμεινε εκτός του redesign είναι το GMail. Όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού πλέον υπάρχουν 2 themes για να αλλάξετε ολοκληρωτικά την εμφάνιση του αγαπημένου σας mail provider.

Αφού ανοίξετε το GMail account σας πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  1. Click στο γρανάζι που βρίσκεται στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης.
  2. Click στο "Mail Settings".
  3. Στην νέα σελίδα που ανοίγει, στο δεξί της μέρος βρίσκεται η καρτέλα "Themes". Κάνετε click εκεί.
  4. Στο κάτω μέρος της οθόνης υπάρχουν 2 νέα themes, το "Preview" και το "Preview (Dense)". Και τα 2 κάνουν την ίδια δουλειά, μετατρέπουν την εμφάνιση του GMail σε Google Plus.

Τι περιμένετε; Ακόμα να αλλάξετε το GMail σας;

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.