Το Sims γίνεται Social και πάει στο Facebook!

The Sims Social

Πριν μερικά χρόνια, ένα από τα μεγαλύτερα trends του διαδικτύου ήταν το Second Life. Ένα παράλληλο -online- σύμπαν στο οποίο ο καθένας μπορούσε να δημιουργήσει την ψηφιακή του persona και να ζήσει την δική του εικονική πραγματικότητα. Τα χρόνια πέρασαν, το web άλλαξε και πλέον οι περισσότεροι online gamers βρίσκονται στο Facebook. Έτσι, η Electronic Arts αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα, το γνωστό σε όλους μας Sims, να μεταφερθεί και στο social network του Mark Zuckerberg.

Παρόλο που ακόμα δεν έχουμε δει κάποια επίσημη ανακοίνωση που να μας δίνει περισσότερες λεπτομέρειες, το Sim Social ετοιμάζεται πυρετωδώς από τους ανθρώπους της EA και της Playfish. Μέσω του official fanpage του παιχνιδιού, μπορεί κανείς να πάρει μία πολύ μικρή γεύση για το τι ετοιμάζεται. Όσοι ανήκουν στους τυχερούς που θα κάνουν 'like' πριν το επίσημο ντεμπούτο του παιχνιδιού, θα ξεκλειδώσουν διάφορα αντικείμενα ενώ ανάλογα με τον αριθμό των likes που θα μαζευτούν, θα αυξηθούν και τα αντικείμενα.

Η ημερομηνία διάθεσης του παιχνιδιού δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή αλλά προβλέπω να γίνεται instant hit στο Facebook. Οι casual gamers σίγουρα θα το λατρέψουν, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι θα διατίθεται δωρεάν. Πιθανότατα θα υπάρχουν in-app purchases για να μπορέσει ο χρήστης να βελτιώσει το σπίτι του ή την καθημερινότητα του.

Προσωπικά, με εξιτάρει το γεγονός να μπορώ να παίξω Sims σε μία εικονική γειτονιά γεμάτη από φίλους και να σχολίαζω μαζί τους την (online και μη) πραγματικότητα. Ανυπομονώ να δω την τελική μορφή του Sims Social και αν θα καταφέρει, μέσω αυτού, η Electronic Arts να ανταγωνιστεί μεγάλους παίχτες του Social Gaming όπως η Zynga..

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.