Ξεχάστε το Farmville, έρχεται το.. GagaVille!

Gagaville Logo

Η Lady Gaga δώρισε σχεδόν 1.5 εκατομμύριο δολάρια στους πληγέντες του καταστροφικού σεισμού στην Ιαπωνία πριν λίγο καιρό. Αυτό που είχε ενδιαφέρον, ήταν ότι επέλεξε να το κάνει μέσω της Zynga, της εταιρίας πίσω από το Farmville του Facebook. Απ' ότι αποδείχτηκε, αυτή η επιλογή δεν ήταν και τόσο.. αθώα καθώς πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για την δημιουργία του GagaVille!

Πρόκειται για μία "γειτονική φάρμα" του Farmville μέσω της οποίας θα προάγεται το στυλ -και το καινούριο album- της Lady Gaga. Οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε videos και τραγούδια από το καινούριο album της εκκεντρικής τραγουδίστριας με τίλο "Born This Way" προτού αυτό κυκλοφορήσει στα δισκοπωλεία ή στο διαδίκτυο.

Ακόμα, αγοράζοντας κανείς μία Zynga Game Card των 25$ από τα Best Buy, θα μπορεί να κατεβάσει δωρεάν το νέο album της Lady Gaga μαζί με κάποια bonus, ακυκλοφορήτα, τραγούδια αλλά και μερικά exclusive virtual goods για τα παιχνίδια της εταιρίας.

Η ίδια η Lady Gaga δήλωσε πως ήθελε να μοιραστεί το "Born This Way" με τα τερατάκια της με έναν ξεχωριστό τρόπο, όπως δεν έχε γίνει ποτέ στο παρελθόν. Η Zynga κατασκεύασε αυτόν τον μαγικό χώρο (σσ. GagaVille) που οι θαυμαστές μου μπορούν να παίξουν και παράλληλα να ακούσουν το καινούριο μου album.

Δίχως άλλο, πρόκειται για μία ιδιαίτερα έξυπνη και πρωτοποριακή κίνηση, τόσο από την πλευρά της Zynga όσο και από την πλευρά της τραγουδίστριας που, αποδεικνύει, ότι το Internet και η νέα του μορφή, αναγκάζουν την μουσική βιομηχανία να αλλάξει για ακόμα μία φορά..

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.