Red Bulletin: Το πιο extreme interactive περιοδικό που υπάρχει

The Red Bulletin Screenshot
Το Red Bull δεν μου αρέσει. Έχω πιει 1-2 φορές και αυτές με το.. ζόρι. Την εταιρία όμως πίσω από το energy drink, την λατρεύω. Θεωρώ ότι το τμήμα marketing αλλά και τα υπόλοιπα κομμάτια της εταιρίας (βλ. ομάδα Formula 1) κάνουν εκπληκτική δουλειά και πραγματικά οι ενέργειες τους ταιριάζουν απόλυτα με την φιλοσοφία του Red Bull: Extreme sports, ταχύτητα και τρελές, στα όρια της παράνοιας, ιδέες που γίνονται πραγματικότητα από μερικούς.. παρανοϊκούς αθλητές.

Όλες αυτές οι δραστηριότητες έχουν συγκεντρωθεί σε ένα interactive περιοδικό για το iPad. Το Red Bulletin (όπως είναι το όνομα του) διανέμενεται δωρεάν μέσα από το App Store της Apple ενώ κάθε τεύχος του είναι επίσης δωρεάν. Εκτός από τα εκτενέστατα άρθρα που εξηγούν την φύση της κάθε extreme δραστηριότητας που σπονσοράρει η Αυστριακή εταιρία, υπάρχει το αντίστοιχο συνοδευτικό video. Αυτά τα videos με εντυπωσίασαν και με "ανάγκασαν" να διαβάσω το πρώτο τεύχος του Red Bulletin από την αρχή μέχρι το τέλος.

Όμως, δεν καλύπτονται μόνο extreme sports αλλά και διάφορες ενδιαφέρουσες και πρωτοποριακές τεχνολογίες. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα σχετικό άρθρο στο πρώτο τεύχος για το πώς, με την βοήθεια ειδικής συσκευής, μπορούν να ακούσουν (!) οι άνθρωποι με προβλήματα όρασης τα χρώματα που υπάρχουν γύρω τους!

Long story short, το Red Bulletin αξίζει να το κατεβάσετε [iTunes Link] ακόμα κι αν δεν είστε fans των extreme sports μόνο και μόνο για να καταλάβετε πόσο τρελός είναι ο κόσμος ο οποίος ζούμε!

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.