Google Docs app για το Android

Η Google αποφάσισε να δημιουργήσει μια εφαρμογή για το Google Docs  στο Android, που διατίθεται στα Αγγλικά για Android 2.1+ και φυσικά μπορείτε να βρείτε στο Android Market. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά της εντοπίσαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα δυνατότητα!

Με την εφαρμογή μπορείτε να κάνετε γρήγορη αναζήτηση στα έγγραφα σας, να τα μοιράζεστε με τις επαφές σας και εκείνοι να βλέπουν τις αλλαγές που κάνετε σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, να κάνετε γρήγορες αλλαγές σε spreadsheets και γενικά ότι μπορείτε να κάνετε και στην αντίστοιχη έκδοση για υπολογιστή. Το πιο ενδιαφέρον όμως χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα να φωτογραφίζετε ένα έγγραφο με την κάμερα του κινητού και να μετατρέπετε την φωτογραφία σε Google document (βλ. εικόνα), κάτι που μπορείτε να κάνετε και με οποιαδήποτε εικόνα, που είναι ήδη αποθηκευμένη στο κινητό.

Βέβαια η τεχνολογία OCR, που χρησιμοποιεί η εφαρμογή είναι καλή μόνο σε μη μορφοποιημένο κείμενο στα Αγγλικά και δεν λειτουργεί σε κείμενο γραμμένο στο χέρι ή σε κάποιες γραμματοσειρές.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.