Delicious: SOLD (στους ιδρυτές του YouTube)

Delicious Screenshot

Η Carol Bartz, CEO του Yahoo, έχει πλέον έναν λιγότερο πονοκέφαλο στην προσπάθεια της να ανακαλύψει την ταυτότητα του -πάλαι ποτέ- γίγαντα του διαδικτύου. Το delicious, μία από τις πιο αγαπητές υπηρεσίες του web, αλλάζει χέρια και οι νέοι ιδιοκτήτες του θα προσπαθήσουν να το αναγεννήσουν. Ποιοι όμως αγόρασαν το social bookmarking service?

Ο Chad Hurley και ο Steve Chen, οι ιδρυτές του YouTube, αγόρασαν το delicious μέσω της νέας τους εταιρίας, της AVOS. Όπως αναφέρεται στο επίσημο site της εταιρίας, στόχος τους είναι να φτιάξουν το καλύτερο σύστημα για να μπορούν οι χρήστες να ανακαλύπτουν πληροφορίες. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πεδίο καθώς υπάρχουν αρκετά social magazines στο iPad και σιγά σιγά αρχίζουν να επεκτείνονται και στο web.

Η εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί τον ερχόμενο Ιούλιο ενώ το επίσημο press release σχετικά με την συμφωνία των 2 εταιριών αναφέρει ότι η AVOS θα συνεχίσει να υποστηρίζει κανονικά το delicious και δεν θα το κλείσει όπως έχει συμβεί με πολλές εξαγορές στο παρελθόν. Τώρα, μένει να δούμε τι θα αλλάξει, τι θα βελτιωθεί και ποιο θα είναι το όφελος για τους χρήστες.

Εσείς χρησιμοποιείτε το delicious ή πλέον προτιμάτε άλλες, ανταγωνιστικές, υπηρεσίες?

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.