Η σελίδα του Messi στο Facebook μαζεύει 7 εκατ. fans σε μόλις 7 ώρες!

Έχουμε δει διασημότητες που, μόλις δημιούργησαν λογαριασμό σε κάποιο social network, οι fans τους εκτινάχθηκαν, με τελευταίο παράδειγμα τον Charlie Sheen, ο οποίος μπήκε στο βιβλίο Guinness επειδή μέσα στις πρώτες 25 ώρες είχε 1 εκατομμύριο followers. Από την άλλη μεριά, το Facebook έχει τη δυναμική να πετύχει πολύ μεγαλύτερα νούμερα και το κάνει, με τον Lionel Messi να μαζεύει σχεδόν 7 εκατομμύρια fans μέσα σε 7 ώρες.

Το προηγούμενο καλοκαίρι η Lady Gaga έγινε η πρώτη διασημότητα του Facebook που ξεπέρασε τα 10 εκατ. fans, ξεπερνώντας τον Barack Obama στη μάχη προς αυτό το milestone. Παρόλαυτα, κανείς από αυτούς δεν έφτασε τον αριθμό που κατάφερε να μαζέψει ο Lionel Messi σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Κάποιοι μπορεί να υποστηρίξουν πως οι διαχειριστές της σελίδας του Lionel Messi μετέφεραν αυτόματα όλους τους fans από τις ανεπίσημες σελίδες, στην επίσημη που άνοιξε χθες. Η αλήθεια είναι πως ενώ δίνεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις να ενώσουν τα Places με τα Fan Pages και να μετατρέψουν τα Profiles σε Fan Pages, δεν υπάρχει κάποια γνωστή επιλογή για να μετατρέψει κανείς πολλά Fan Pages σε ένα. Το Facebook δεν έχει προχωρήσει σε κάποια δήλωση σχετικά με την δυνατότητα αυτή.

Παρά την όλη -ομολογουμένως- τεράστια αύξηση των fans της σελίδας του Lionel Messi, αυτή έχει αρκετό δρόμο ακόμα για να ξεπεράσει το ρεκόρ που κατέχει ο Justin Bieber, ο οποίος έχει μαζέψει πάνω από 24 εκατ. υποστηρικτές. Τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, ο διάσημος ποδοσφαιριστής έχει 6.881.422 fans στην προσωπική του σελίδα. Αλλά ας δώσουμε λίγο χρόνο ακόμα στον Messi. Ας μην ξεχνάμε πως, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους μεγάλους που δημιούργησαν τη σελίδα τους εδώ και αρκετούς μήνες, αυτός υπάρχει στο Facebook εδώ και λίγες ώρες μόνο.

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Η σελίδα του Messi στο Facebook μαζεύει 7 εκατ. fans σε μόλις 7 ώρες!”

  1. Ο/Η κ ονσταντινα λέει:

    εισαι ο καλυτερος παικτης του κοσμου για μενα και αμα ερθεις ποτε στη ναυπακτο ελα να με δεις παω τεταρτη ταξη κα με λενε και παω για μπαλα στο barnabeu.