Apple iPhone 5 τον Ιούνιο, αλλά όχι στο WWDC

Steve Jobs iPhone Keynote

Οι μηχανικοί της Apple στην California δουλεύουν εντατικά στο iPhone 5. Όλοι περιμένουν να παρουσιαστεί από τον Steve Jobs στην σκηνή του WWDC 2011 στις αρχές Ιουνίου. Υπάρχουν όμως αρκετές αναφορές σύμφωνα με τις οποίες θα καθυστερήσει η πέμπτη γενιά του iPhone και το WWDC θα περιστρέφεται αποκλειστικά γύρω από το software και το OSX Lion.

Αν αναλογιστούμε ότι το OSX θα έχει πάρα πολλές αλλαγές στον σχεδιασμό του, αλλά κυρίως στην φιλοσοφία του, είναι αναμενόμενο να προσπαθήσει η Apple να δώσει περισσότερη έμφαση στο Lion. Εξάλλου, περιμένουμε να δούμε και το iOS 5 και τις αλλαγές που θα έχει σε σχέση με την τέταρτη γενιά του. Προσωπικά, πιστεύω ότι θα προσπαθήσει η Apple να δημιουργήσει παρόμοιο user experience είτε μιλάμε για τον iMac που είναι στο γραφείο, είτε για το iPhone που έχουμε πάντα μαζί μας.

Τα τελευταία reports που έρχονται από την.. Κορέα, δείχνουν ότι η παρουσίαση του iPhone 5 θα γίνει μεν τον Ιούνιο, αλλά όχι στο WWDC. Στα τέλη του μήνα, θα διοργανωθεί ένα ξεχωριστό media event -παρόμοιο με αυτό του iPad 2- και εκεί, ο "σωτήρας" της Apple θα ανέβει στην σκηνή για να δείξει το αλουμινένιο (?) iPhone 5..

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.