Ο Google Guru σας απαντάει στο Google Talk

Google Guru chat

Το Google μας έχει συνηθίσει να μας εντυπωσιάζει και να παρουσιάζει προϊόντα που ίσως δεν έχουν ιδιαίτερα υψηλή χρηστική αξία αλλά το 'Wow factor' είναι ιδιαίτερα υψηλό. Ένα από αυτά τα προϊόντα είναι και ο Google Guru. Εσείς απλά κάνετε add στις Google Talk επαφές σας το guru@googlelabs.com και μετά ξεκινάτε τις ερωτήσεις. Μπορείτε να τον ρωτήσετε ότι θέλετε και, αν το Google ξέρει την απάντηση, τότε ο Guru θα απαντήσει.

Μπορείτε να κάνετε μαθηματικές πράξεις, να πάρετε γρήγορες πληροφορίες για τον καιρό στην περιοχή που είστε, να κάνετε γρήγορα οποιαδήποτε μετατροπή μονάδων ή να πάρετε πληροφορίες για κάποιο στοιχείο που βρίσκεται στην φύση. Δυστυχώς, ακόμα δεν δίνει απαντήσεις για φυσικά πρόσωπα ή για εταιρίες αλλά νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου να δούμε νέα features και τις γνώσεις του Google Guru να εμπλουτίζονται.

Οι πιο geeks από εσάς, σίγουρα θα θυμάστε παρόμοια προγράμματα που υπάρχουν για Linux και OSX όπως ο περίφημος 'doctor' που, σαν άλλος ψυχολόγος, του μιλούσατε και σας απαντούσε..

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.