Mozilla Firefox 4 για.. Android!

Firefox 4 on Android

Ο Firefox 4 έκανε το ντεμπούτο του την περασμένη εβδομάδα για υπολογιστές με Windows, με Linux και με OSX. Αυτό όμως δεν αρκεί στους ανθρώπους της Mozilla και αποφάσισαν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω και να παρουσιάσουν τον Firefox 4 και για κινητά που "τρέχουν" το λειτουργικό της Google, το Android.

Τα κύρια πλεονεκτήματα της mobile έκδοσης του Firefox 4 είναι δύο: Καταρχάς μπορεί να γίνει άμεσο synchronize όλων των bookmarks, των κωδικών σας, ακόμα και των ανοιχτών tabs ανάμεσα στον κύριο υπολογιστή σας και στο Android Smartphone σας χάρη στο Firefox Sync. Αλλά αυτά έχουν μικρή σημασία καθώς ο mobile Firefox 4 είναι μέχρι και 3 φορές ταχύτερος από τον default web browser των Android κινητών.

Η διαφορά αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι η JavaScript engine έχει τροποποιηθεί έτσι ώστε να φορτώνει ταχύτερα τις σελίδες και τα γραφικά να είναι καλύτερης ποιότητας. Φυσικά, υποστηρίζει HTML5 αλλά όχι το Flash της Adobe. Ένα ακόμα ενδεικτικό στοιχείο ότι το Internet αρχίζει να διαμορφώνεται γύρω από την HTML5 και να εγκαταλείπει σιγά σιγά το Flash.

Όσοι κάτοχοι Android θέλετε να κατεβάσετε τον νέο browser, μπορείτε να τον κατεβάσετε δωρεάν από το Android Market. Μην διστάσετε να μας πείτε την γνώμη σας στα σχόλια και αν όντως είναι ο πιο γρήγορος browser για Android..

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.