Red Bull Augmented Racing iOS application

Red Bull Augmented Racing iOS App

Η Red Bull έχει σίγουρα ένα από τα πιο πρωτότυπα και έξυπνα marketing departments παγκοσμίως. Οι ενέργειες τους δεν γνωρίζουν όρια καθώς υποστηρίζουν πληθώρα extreme sports ενώ έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι ξέρουν να χρησιμοποιούν τις νέες τεχνολογίες προς όφελος τους. Τελευταίο σχετικό παράδειγμα είναι το νέο iOS Application που, κάνοντας χρήση της τεχνολογίας augmented reality, επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν τις δικές τους πίστες για να αγωνιστούν με το virtual αυτοκίνητο τους.

Πρόκειται δηλαδή για ένα racing application που οι χρήστες μπορούν να τρέξουν σε πίστες άλλων χρηστών και να σημειώσουν καλύτερο χρόνο.. εκτός έδρας! Η δημιουργία μιας ολοκαίνουριας πίστας είναι μία σχετικά απλή και εύκολη διαδικασία: Με το iPhone του ο σχεδιαστής scan-άρει 12, τουλάχιστον, κουτάκια Red Bull και τότε το Application αυτόματα καταλαβαίνει το σχήμα που έχει δημιουργηθεί και το μετατρέπει σε.. πίστα.

Φυσικά, το Red Bull Augmented Racing διατίθεται δωρεάν στο App Store ενώ, έχοντας ενσωματώσει το Game Center της Apple, μπορούν οι χρήστες να συγκρίνουν τους χρόνους τους με αυτούς των φίλων τους αλλά και αγνώστων από ολόκληρο τον κόσμο..

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.