Το LinkedIn έχει πλέον περισσότερους από 100 εκατ. χρήστες!

Ο γνωστός ιστότοπος επαγγελματικής δικτύωσης ανακοίνωσε πως τις προηγούμενες ημέρες ξεπέρασε το φράγμα των 100 εκατομμυρίων χρηστών σε όλο τον κόσμο, έναν αριθμό που κατάφερε να φτάσει μέσα στα τελευταία 8 χρόνια που λειτουργεί η υπηρεσία.

Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι γνωστοί μου δημιουργούν λογαριασμό στο LinkedIn. Όπως φαίνεται, αυτή η τάση δεν ίσχυε μόνο στο δικό μου δίκτυο, αφού τον τελευταίο 1,5 χρόνο το LinkedIn διπλασίασε τους χρήστες του. Βέβαια, οι ρυθμοί ανάπτυξης νωρίτερα δεν ήταν οι ίδιοι, αφού του πήρε 6 χρόνια για να φτάσει τα 50 εκατομμύρια.

Με αφορμή αυτή την επιτυχία, το LinkedIn δημοσίευσε ένα infographic, στο οποίο παρουσιάζονται με αριθμούς, κάποια γεγονότα που αφορούν το κοινωνικό δίκτυο. Μερικά από αυτά είναι αρκετά ενδιαφέροντα:

  • Οι μεγαλύτεροι τομείς της εργασίας που αντιπροσωπεύονται στο LinkedIn είναι αυτοί των υπηρεσιών (20%), της τεχνολογίας (9%) και των οικονομικών (9%).
  • Αν μπορούσαμε να βάλουμε τις επαγγελματικές κάρτες όλων των μελών, τη μία πάνω στην άλλη, το ύψος αυτής της στοίβας θα έφτανε τα 30 χιλιόμετρα.
  • Μερικές από τις εταιρείες που έχουν τους περισσότερους υπαλλήλους με λογαριασμό στην υπηρεσία, είναι το eBay, το Amazon και η Apple.
  • Το peak στην επισκεψιμότητα μέσω κινητών τηλεφώνων είναι στις 8 το βράδυ, ενώ οι περισσότεροι χρήστες, στο σύνολο, συνδέονται μεταξύ 9 το πρωί και 2 το μεσημέρι.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα στατιστικά για την δημοφιλή υπηρεσία στην παρακάτω εικόνα.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.