iPad 2 vs Motorola Xoom vs LG Optimus Pad vs Galaxy Tab 10.1 vs HP TouchPad vs BlackBerry PlayBook

Τους τελευταίους μήνες μάθαμε για αρκετά νέα tablets επόμενης γενιάς, που θα δούμε μέσα στο 2011. Διαλέξαμε τα 6 από αυτά, τα οποία και σας τα παρουσιάζουμε σε έναν συγκριτικό πίνακα για να έχετε μια ολοκληρωμένη γνώση γύρω από τα χαρακτηριστικά τους.

Πρώτο κυκλοφόρησε το Motorola Xoom, στις 24/2, το πρώτο tablet που είναι εφοδιασμένο με Android Honeycomb. Περίπου στα μέσα του Φεβρουαρίου στην MWC 2011, μάθαμε για τα Samsung Galaxy Tab 10.1 και LG Optimus, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες του HP TouchPad (κυκλοφορεί το καλοκαίρι). Προχθές, ακούσαμε για τις φήμες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας (10/4;) του πρώτου tablet της BlackBerry, του PlayBook. Για τα Samsung Galaxy Tab 10.1 και LG Optimus δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά. Τελευταίο από τα tablets που ξεχώρισαν πρόσφατα, ήρθε το iPad 2, το οποίο ανακοινώθηκε την Τετάρτη που μας πέρασε από τον ίδιο τον Steve Jobs.

Σε τι διαφέρουν όμως αυτά τα tablets; Η απάντηση βρίσκεται στον πίνακα που έχουμε επισυνάψει στο τέλος του άρθρου. Τα χαρακτηριστικά που μπορείτε να δείτε χωρίζονται σε 23 κατηγορίες, από την οθόνη και τον επεξεργαστή μέχρι τους αισθητήρες και την τιμή. Ξεκάθαρος νικητής δεν υπάρχει, μιας και όλα καταλήγουν στο τι ψάχνει ο καταναλωτής. Καλύτερη οθόνη έχουν τα Motorola Xoom και Samsung Galaxy Tab 10.1, ταχύτερο επεξεργαστή έχει το HP TouchPad, ενώ το LG Optimus Pad βγαίνει νικητής στην camera μιας και μπορεί να τραβήξει 3D(!) video. Στους αισθητήρες κερδίζει το Motorola Xoom, με το BlackBerry PlayBook να είναι ο μεγάλος χαμένος στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Σκοπεύετε να αγοράσετε κάποιο tablet μέσα στο εξάμηνο που διανύουμε; Δείτε τον συγκριτικό πίνακα και αποφασίστε μόνοι σας.

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε τον πίνακα σε μεγαλύτερη μορφή.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.