Skype To Go για φθηνές διεθνείς κλήσεις από οποιοδήποτε τηλέφωνο

Η εταιρεία Skype παρουσίασε την υπηρεσία που ακούει στο όνομα Skype To Go και δίνει τη δυνατότητα πραγματοποίησης φθηνών διεθνών κλήσεων από οποιοδήποτε τηλέφωνο, ακόμα και από ένα σταθερό.

Η υπηρεσία υπήρχε εδώ και καιρό, όμως από χθες έχει νέα χαρακτηριστικά. Το Skype To Go δεν απαιτεί κανένα πρόγραμμα στον υπολογιστή, αφού όταν το χρησιμοποιείτε, καλείτε τον αριθμό που θέλετε από το σταθερό ή το κινητό σας τηλέφωνο.

Από εδώ και πέρα οι χρήστες του Skype To Go θα καλούν απευθείας τον αριθμό που αντιστοιχεί στην επαφή τους, ενώ παλιότερα έπρεπε πρώτα να καλέσουν έναν τηλεφωνητή από όπου θα επέλεγαν να συνδεθούν με την επαφή που επιθυμούν. Ο κάθε χρήστης δικαιούται να δημιουργήσει μέχρι 9 Skype To Go αριθμούς, το οποίο είναι δωρεάν.

Βέβαια, για την πραγματοποίηση κλήσεων είναι απαραίτητη η κατανάλωση Skype credits ή η εγγραφή με συνδρομή. Για τις διεθνείς κλήσεις, η χρέωση που θέτει η Skype είναι χαμηλότερη από τους περισσότερους άλλους providers. Ενδεικτικά να σας αναφέρουμε, πως με €6,89 το μήνα παίρνετε απεριόριστες κλήσεις προς Ευρώπη.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία Skype To go μπορείτε να δείτε εδώ.

[via] [image]

Σχολιάστε >
18 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.