Ετοιμάζεται το facelift του Google?

New Google Interface Screenshot

Το Google φημίζεται για την αγάπη του για το clean interface του και κάνει ότι μπορεί για να διατηρήσει την αρχική του σελίδα όσο το δυνατόν πιο απλή και χρηστική για τους χρήστες. Σύμφωνα με τα screenshots που έστειλε ο Moshem (αγνώστων λοιπών στοιχείων) στο TNW, το Google δοκιμάζει μία νέα έκδοση της αρχικής του σελίδας.

Κρίνοντας από τα screenshots, το νέο user interface δεν έχει περισσότερες ή λιγότερες λειτουργίες από την υπάρχουσα έκδοση αλλά πρόκειται για αλλαγές που έχουν να κάνουν με την εμφάνιση και το design. Η γραμματοσειρά δεν αλλάζει αλλά ο γενικότερος σχεδιασμός είναι πιο απλός και ξεκούραστος στο μάτι. Στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης πλέον υπάρχουν μόνο οι πληροφορίες για τον λογαριασμό του χρήστη ενώ οι επιλογές που υπήρχαν προηγούμενως εκεί έχουν μεταφερθεί μέσα στο menu του account.

Δεν πιστεύω ότι οι τελικές αλλαγές στην αρχική σελίδα του Google θα απέχουν πολύ από τα screenshots που βλέπουμε ενώ είναι θέμα χρόνου μέχρι να αρχίσει το σταδιακό roll out του νέου design σε όλους τους χρήστες της μεγαλύτερης μηχανής αναζήτησης παγκοσμίως..

New Google Interface Screenshot

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.