Freelancer.com ~ Βρείτε ή κάντε την δουλειά σας στο "πι και φι" !

Το Freelancer.com είναι μια παγκόσμια αγορά για on-line και freelance θέσεις εργασίας, όπου οι επιχειρήσεις επικοινωνούν με ελεύθερους επαγγελματίες για να αναθέσουν το έργο τους. Η ιστοσελίδα συνδέει πάνω από δύο εκατομμύρια χρήστες, παγκοσμίως, σε πάνω από 234 χώρες και περιοχές.

Μέσω της ιστοσελίδας, οι εργοδότες μπορούν να προσλαμβάνουν ελεύθερους επαγγελματίες να κάνουν τη δουλειά σε διάφορους τομείς, όπως το λογισμικό (προγραμματισμός), την εισαγωγή δεδομένων, τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ, τη λογιστική αλλά ακόμη και νομικές υπηρεσίες. Ο μέσος όρος εργασίας είναι κάτω των διακοσίων δολαρίων, καθιστώντας την επιλογή ενός freelancer, εξαιρετικά συμφέρουσα για μικρές επιχειρήσεις και όχι μόνο.

Πόσο κοστίζει; Μόνο 5 δολάρια! Αυτό είναι το ποσό για να ζητήσετε από τους εγγεγραμμένους freelancers να δουλέψουν σε κάποιο project ή κάποια εργασία σας. Αυτό το πόσο σας επιστρέφεται με το που διαλέξετε κάποιον ελεύθερο επαγγελματία για την εργασία σας. Η εταιρία παίρνει 3$ το πολύ ή 3% του κόστους της συνολικής εργασίας.

Ρίξτε μια ματιά στην ιστοσελίδα και τις προσφορές που δίνουν οι χρήστες, ίσως αξίζει για την επόμενη ιδέα σας να χρησιμοποιήσετε το freelancer.com .

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.