Connectify.me ~ Σώζοντας τον κόσμο ένα Hot Spot την φορά...

Πόσες φορές σας εχει τύχει να θέλετε να μοιραστείτε την σύνδεση σας στο Internet με μια συσκευή ή ακόμα και χειρότερα με έναν φίλο και να μην μπορείτε να βγάλετε άκρη με όλους τις ρυθμίσεις που χρειάζονται... Τώρα πλέον δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, έφθασε το Connectify.me!

Το Connectify.me είναι μια εφαρμογή η οποία μετατρέπει οποιαδήποτε συσκευή με Wi-Fi και αν έχετε, σε συσκευή Access Point, δηλαδή ουσιαστικά μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε Laptop ή Desktop με κάρτα ασύρματου δικτύου σε ένα δικό σας Hot Spot. Θέλετε να μοιράσετε το Internet από το κινητό σας; Κανέναν πρόβλημα, συνδέστε το με Bluetooth , με USB με ότι θέλετε- αν έχετε Internet στον υπολογιστή σας, τότε μπορείτε να το μοιράσετε και όπου αλλού θέλετε με το πάτημα ενός κουμπιού ( στην πραγματικότητα είναι λιγάκι πιο πολύπλοκο, αλλά εξίσου εύκολο! )

Η αλήθεια είναι ότι δεν υποστηρίζονται όλες οι συσκευές, αλλά δεν έχετε κάτι να χάσετε. Σώστε λοιπόν και εσείς τον κόσμο με ένα ακόμη Hot Spot! Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, κατεβάστε την εφαρμογή... και μοιράστε το Internet παντού!

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.