LG Optimus 3D, το πρώτο 3D smartphone θα κάνει ντεμπούτο στο MWC 2011

LG Optimus 3D

3D τηλεοράσεις έχουμε δει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πριν λίγες μέρες είδαμε και 3D ήχους. Τώρα, ήρθε η ώρα να δούμε και το πρώτο smartphone με 3D οθόνη! Η LG ετοιμάζει το Optimus 3D και, σύμφωνα με το επίσημο LG Blog, θα το παρουσιάσει σε λίγες μέρες στην Βαρκελώνη κατά την διάρκεια του Mobile World Congress 2011. Για να δει ο κάτοχος κάποιο 3D video δεν θα χρειάζονται ειδικά γυαλιά, θα αρκεί να κοιτάξει στην οθόνη!

Και αν, δικαίως, πιστεύετε ότι δεν υπάρχουν πολλά 3D videos εκεί έξω, τότε την λύση θα την δώσει το ίδιο το LG Optimus με την κάμερα του που χάρη στην τεχνολογία dual-lens μπορεί να καταγράψει 3D video. Φυσικά, το content δεν θα μένει "φυλακισμένο" στο καινούριο smartphone της Κορεατικής εταιρίας αλλά θα μπορεί να μεταφερθεί εύκολα σε άλλες συσκευές χάρη στην θύρα HDMI και επειδή το Optimus είναι DLNA certified.

Περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, αλλά το www.away.gr θα βρίσκεται στην Βαρκελώνη για το MWC 2011 και θα σας μεταφέρουμε την hands-on εμπειρία μας!

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.