Οι τραπεζικές σας συναλλαγές μέσω iPhone...

Η Alpha Bank, η Εθνική Τράπεζα, η Eurobank και η Citibank προσφέρουν πλέον εφαρμογές διαχείρισης τραπεζικών συναλλαγών στις συσκευές i της Apple, η οποίες δεν έχουν πολλά να ζηλέψουν από το κλασσικό Web Banking που προσφέρουν αυτές οι τράπεζες. Μάλιστα ίσως είναι και καλύτερες! Και μην ξεχνάμε... διατίθενται όλες τους δωρεάν. Δείτε παρακάτω...

Εθνική Τράπεζα

Αν και η εφαρμογή της Εθνικής Τράπεζας ανοίγει με "καμάρι" δείχνοντας μας μια εικόνα της ακρόπολης, ακολουθεί την ίδια λογική πολλών άλλων εφαρμογών mobile banking. Μετά την σύνδεση μας επιτρέπει να δούμε τα υπόλοιπα των λογαριασμών , τις τελευταίες 10 κινήσεις, τα υπόλοιπα των καρτών, την μεταφορά χρημάτων,  την πληρωμή λογαριασμών, και τέλος μια λίστα με τα καταστήματα και ATM της Τράπεζας.

Alpha Bank

Η εφαρμογή της Alpha Bank για το iPhone δίνει στους πελάτες της τράπεζας που έχουν ενεργοποιήσει το Web Banking τη δυνατότητα να διαχειρίζονται εύκολα όλα τα τραπεζικά τους προϊόντα (λογαριασμοί καταθέσεων, πιστωτικές κάρτες, δάνεια, να κάνουν πληρωμές λογαριασμών (πάγιες και μη), να μεταφέρουν χρήματα μεταξύ λογαριασμών καθώς και να αναζητούν το πλησιέστερο ATM ή κατάστημα της τράπεζας. Τέλος υποστηρίζει και άμεση τηλεφωνική σύνδεση με εκπρόσωπο- που όπως καταλαβαίνετε απλά καλεί κάποιον εκπρόσωπο από τη συσκευή σας (δεν λειτουργεί στο iPad ή iPod Touch)

Eurobank

Αντίστοιχης λογικής είναι και η εφαρμογή της Εurobank, η οποία προσφέρει μια λιγάκι καλύτερη έκδοση της "κλασσικής" συνταγής. Επιπρόσθετα σε ότι προσφέρουν οι υπόλοιπες τράπεζες η Eurobank προσφέρει ενημερώσεις από τις τράπεζα αλλά και εργαλεία για τον υπολογισμό του IBAN, υπολογισμό δόσεων δανείων, ισοτιμίες συναλλάγματος αλλα και μετατροπή νομισμάτων. Βέβαια δεν απουσιάζει ούτε η λίστα με τα ATM, και παρέχει και αυτή άμεση τηλεφωνική σύνδεση με εκπρόσωπο.

Citibank

Η Citibank δεν έμεινε εκτός παιχνιδιού, και αν και η Eurobank φαίνεται να έχει μάλλον την πιο πλήρη εφαρμογή για τραπεζικές συναλλαγές, η "κλασσική" συνταγή χρησιμεύει σε όλους. Η εφαρμογή επιτρέπει στους πελάτες τις τράπεζας να πραγματοποιήσουν τραπεζικές συναλλαγές, αλλά και να αναζητήσουν σχετικές πληροφορίες για λογαριασμούς κ.α . Μπορείτε δηλαδή να ενημερωθείτε για τα υπόλοιπα και κινήσεις λογαριασμών και καρτών, για τις πληρωμές που έχετε κάνει, να κάνετε νέες πληρωμές ή να μεταφέρετε ποσά μεταξύ λογαριασμών. Τέλος μπορείτε να αναζητήσετε το πλησιέστερο ATM ή κατάστημα της τράπεζας, καθώς και να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μέσω τηλεφώνου. Η εταιρία τονίζει ότι οι συναλλαγές γίνονται με την ίδια ασφάλεια που γίνονται και με το Citibank Online, ότι και αν σας λέει αυτό.

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

3 απαντήσεις στο “Οι τραπεζικές σας συναλλαγές μέσω iPhone...”

  1. Ο/Η @nicknickop λέει:

    Απορώ πως η Τράπεζα Πειραιώς ακόμα να δημιουργήσει τη δική της εφαρμογή για iphone . Από ότι ξέρω ετοιμάζεται εδώ και πολύ καιρό αλλά θα έπρεπε να είναι η πρώτη που θα είναι έτοιμη μιας και δίνει ιδιαίτερη σημασία στο web banking της..

  2. Ο/Η constantine λέει:

    Και από τον browser του κινητού δε μπορείς να μπεις κατευθείαν στο λογαριασμό σου? Με το winbank της Πειραιώς μπαίνω πάντως κανονικά, σα να είμαι μπροστά στο pc, χωρίς πρόβλημα. Μέσω Opera.

  3. Ο/Η dkalo λέει:

    Και 'μένα πάντως μου φαίνεται περίεργο που η τράπεζα Πειραιώς δεν έχει ακόμα την δική της εφαρμογή για το iPhone ή κάποιο άλλο mobile OS.

    Πάντως, επειδή χρησιμοποιώ την εφαρμογή της Eurobank, δεν μπορώ να πω πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Σίγουρα υπάρχουν μερικά πράγματα που χρήζουν βελτίωσης, όπως το να κρατάει το login session και να υποστηρίζει Retina display.