ifitweremyhome.com για να ξέρετε που αξίζει να μεταναστεύσετε!

Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα είναι γεγονός εδώ κι αρκετό καιρό. Πολλοί Έλληνες σκέφτονται να μεταναστεύσουν σε κάποια χώρα του εξωτερικού ενώ κάποιοι το έχουν ήδη κάνει. Αν το σκέφτεστε κι εσείς να μετακομίσετε στο εξωτερικό αλλά δεν ξέρετε ποιος να είναι ο επόμενος σταθμός της ζωής σας, τότε μην αγχώνεστε άλλο. Το ifitweremyhome.com σας έχει την λύση και συγκρίνει το βιοτικό επίπεδο 2 οποιονδήποτε χωρών από ολόκληρο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, το site εμφανίζει στατιστικά σχετικά με την μέση κατανάλωση πετρελαίου και ηλεκτρισμού σε κάθε χώρα, παιδική θνησιμότητα και αριθμό γεννήσεων, το μέσο κατά κεφαλήν εισόδημα, τις δαπάνες για την υγεία, το ποσοστό ανεργίας, τις ταξικές διακρίσεις και την μέση ηλικία θανάτου. Τα πιο ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία και τις μεγαλύτερες διαφορές τις παρατηρεί κανείς όταν συγκρίνει κάποια ανεπτυγμένη χώρα με κάποια χώρα υπό ανάπτυξη.

Ακόμα, μέσω του ifitweremyhome.com, μπορούν οι χρήστες να παρατηρήσουν την πραγματική έκταση των καταστροφών που προκλήθηκαν από την διαρροή πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικό αλλά και από τις πλημμύρες στο Πακιστάν. Σίγουρα αξίζει να περάσετε λίγο χρόνο για να παρατηρήσετε το site και να γνωρίσετε τον κόσμο μας καλύτερα..

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.