Αναρρωτική άδεια ο Steve Jobs!

Αναρρωτική άδεια παίρνει ο Steve Jobs, αφήνοντας για άγνωστο διάστημα μεγάλο μέρος των καθηκόντων του στην Apple, που αναθέτει στον Tim Cook. Ωστόσο δεν αφήνει την θέση του CEO.

Διαβάστε το email, που έστειλε νωρίτερα στο προσωπικό.

Team,

At my request, the board of directors has granted me a medical leave of absence so I can focus on my health. I will continue as CEO and be involved in major strategic decisions for the company.

I have asked Tim Cook to be responsible for all of Apple’s day to day operations. I have great confidence that Tim and the rest of the executive management team will do a terrific job executing the exciting plans we have in place for 2011.

I love Apple so much and hope to be back as soon as I can. In the meantime, my family and I would deeply appreciate respect for our privacy.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που ο Steve Jobs χαμηλώνει ρυθμούς για λόγους υγείας.  Έχει διαγνωστεί από το 2004 ότι πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας ενώ πριν από δύο χρόνια ακριβώς, τον Ιανουάριο του 2009 ανακοίνωσε ότι θα έπαιρνε εξάμηνη αναρρωτική άδεια για λόγους υγείας. Το επόμενο διάστημα όμως δεν έπαψε να ασχολείται με την Apple, παρά την μεταμόσχευση στην οποία υποβλήθηκε, εργαζόμενος από το σπίτι του αν και όχι το ίδιο εντατικά, ενώ επέστρεψε επίσημα τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου. Μάλιστα τον Σεπτέμβριο εμφανίστηκε στο event της Apple τον Σεπτέμβριο του 2009, όπου παρουσίασε τα iPod touch, classic και nano, εμφανώς ταλαιπωρημένος. Βέβαια από τότε περισσότερο ασχολούμαστε με τα νέα προϊόντα της εταιρείας (βλ. iPad, iPhone 4) που ο Steve παρουσιάζει με τον μοναδικό του τρόπο, και λιγότερο με την υγεία του.

Το παραπάνω email όμως ήρθε να μας θυμίσει ότι τα προβλήματα παραμένουν... Περισσότερες πληροφορίες πιθανότατα θα έχουμε αύριο, όταν η Apple εκτός των άλλων θα ανακοινώσει τα οικονομικά στοιχεία του τελευταίου τριμήνου του 2010.

[Θα ανανεώνουμε το post με οτιδήποτε νεότερο προκύψει]

[via]

Σχολιάστε >
18 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.